nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Càritas vol impulsar una acollida generosa dels refugiats

Càritas vol una acollida generosa dels refugiats siris.

Arxiu

Càritas Mallorca amb la resta d’entitats socials de l’església vol una acollida generosa i ordenada dels refugiats siris que fugen de la guerra. L’entitat, en un comunicat, ha explicat que s’ha obert un registre de possibles col·laboracions que en el futur s’hauran de fer realitzables, i també destinen a aquesta finalitat, si així s’indica, les donacions econòmiques que van arribant.

Les entitats d’acció social de l’Església a Espanya, segons Càritas, volen anar de la mà en cadascuna de les respostes que es vagin articulant per organitzar l'acollida en el marc del compromís de protecció internacional que assumeixi finalment l'Estat espanyol.

Des de Càritas volen reafirmar que «no estam només davant una crisi humana, sinó davant l'evidència d'un fracàs absolut de les polítiques europees de migració i de cooperació, que han estat més preocupades a tancar les fronteres a qualsevol preu abans que ocupar-se de la desesperada situació de milers d'éssers humans o de l'obligada protecció dels seus drets».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris