nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Illes per un pacte demana un CEIB «independent del poder polític»

Illes per un Pacte (IxP) ha demanat en un comunicat que el Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) sigui independent del poder polític i que compti amb «una presidència i vicepresidència ocupades per persones independents i elegides amb uns criteris públics prèviament consensuats», així com amb la «representació de nous col·lectius (professionals, del tercer sector i també IxP)».

De la mateixa manera, reclamen un CEIB «representatiu de la Comunitat Educativa i espai de trobada amb l'Administració. De manera que a la segona fase se’n modifiqui la composició donant predominància a la comunitat educativa sobre l'administració». També volen que tengui com a missió «l'avanç i el benestar dels aprenents» i que compti «amb la dotació presupostària necessària»

És per aquests motius que IxP considera necessari crear una Comissió tècnica dins el CEIB que pugui desplegar el Pacte (amb dedicació temporal exclusiva) i que la presidència i la vicepresidència comptin amb hores de dedicació exclusiva.

En el comunicat també indiquen que divendres passat es van donar a conèixer els nomenaments del Consell de Govern de les Illes Balears al CEIB i que IxP varen renunciar a ocupar la vicepresidència «perquè anava lligada a una presidència no independent», sense que amb això volguessin -diuen- «desmerèixer les persones seleccionades».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Volem el que és NOSTRE!, fa mes de 5 anys

PEL REPARTIMENT DE LA CAIXA DE RESISTÈNCIA
Ara que ja no té raó de ser la vaga indefinida, els que vàrem fer vaga tenim dret a cobrar de la caixa de resistència.
Segons les darreres informacions, hi ha més de 200000, tot i que no està confirmat, i podrien ser més.
Els que vàrem fer vaga tenim dret a accedir a aquests doblers, ja que els donants els varen donar per això.
Quan es va fer la primera repartida, es varen posar unes condicions i uns terminis massa curts, i molta gent no vàrem poder demanar ajut.
Ara toca repartir la resta de la caixa. Per això, hem d'enviar tots correus electrònics al comitè de vaga i demanar-ho. Si no, mai no veurem un cèntim dels doblers que són NOSTRES.

ENVIA EL CORREU A assembleadocentsib@gmail.com

Valoració:0menosmas
Per REPARTIU, fa mes de 5 anys

ASSEMBLEA DE DOCENTS:
REPARTIU LA CAIXA DE RESISTÈNCIA JA!!!!
LA GENT VA POSAR DOBLERS PER AJUDAR-NOS ALS VAGUISTES.
JO VULL LA PART QUE EM TOCA. NI MÉS NI MENYS. PERÒ EL QUE EM TOCA, EM TOCA

Valoració:0menosmas
Per Fonoll mari, fa mes de 5 anys

Evidentment financiat per la Generalitat de Catalunya

Valoració:-1menosmas
Per Robinson Crusoe, fa mes de 5 anys

Illes per un Pacte és la gran estafa. Dominada des dels inicis pel rotlo d'economia. I l'assemblea de docents, perfectament manipulada pels capitostes antidemòcrates, va donar suport al desbarat del pacte per les illes.

Valoració:3menosmas
Per joanet santjoaner, fa mes de 5 anys

Hauríeu d'haver renunciat a la vicepresidència perquè no es volia escollir per criteris objectius i consensuats (tal com predicau) en lloc de renunciar perquè no vos agrada el president...

Valoració:3menosmas
Per batomeu b., fa mes de 5 anys

Quins desbarats!

Valoració:-5menosmas
Per Tofol, fa mes de 5 anys

Son molt exquisits aquests d' illes per un pacte. Això si. Nomes quan els interesa.
Ells ho fan tot be. I sempre molt democràticament i amb molta participacio. Ha ha. Però si sempre son els mateixos!!

Valoració:-2menosmas
Per lhomedelsac, fa mes de 5 anys

Sigui qui sigui qui acabi manant és que han d'aconseguir, i per escrit, que les ràtios per aula no passin mai dels vint alumnes i amb ajut humana per als alumnes que s'endarrereixen en l'aprenentatge.
Tot el demés són coverbos.

Valoració:3menosmas
Per Cristina Conti, fa mes de 5 anys

Discrep del comentari de Josep Serra. Les entitats que conformen Illes per un Pacte son les que son i representen a qui representen. No les ha canviat participar-hi. Els objectius de Illes per un PActe son comuns i a part, les entitats poden tenir altres objectius que persegueixen a altres indrets. Però això no lleva en absolut força a la Plataforma, si no que l'enriqueix més. La COAPA (Fapas de les quatre illes) hi forma part dins la coordinadora, i subscribeix al 100% els comunicats de Illes per un Pacte. La pertanyença a Illes per un Pacte se va decidir en assemblea, així que no tenim dubte de que ens hi veim representats. I me consta que no som la única entitat que comparteix aquest compromís i sentiment.

Valoració:6menosmas
Per Josep Serra, fa mes de 5 anys

Aquesta si que és bona.
Permeteu-me dir que "Illes per un Pacte" és una entelèquia. No representen a ningú.
O representa més els pares que la FAPA o COAPA? O representa més als mestres que els seus representants... O més als alumnes que les associacions d'alumnes....

Molt d'iluminati hi ha per IXP...

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris