nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

ASM: «Lamentam que formacions amb sigles de país hagin donat batlies a partits espanyolistes»

Membres de l'ASM en el marc de la concentració de suport a la consulta del 9N.

30-09-2014Arxiu UH

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha emès un comunicat avui dimarts en el qual es felicita per la constitució dels ajuntaments de Mallorca de dissabte passat, que ha suposat que 33 de les 53 batlies quedin en mans de «partits de país». Des de l'ASM asseguren que aquest èxit és «la resposta de la ciutadania a quatre anys d'uniformisme espanyolista del PP, que s'ha caracteritzat per l'atac sistemàtic a les nostres senyes d'identitat, l'ofegament del teixit productiu i la manca d'inversions estatals».

D'altra banda, des de l'Assemblea lamenten que en alguns municipis «les formacions amb sigles de país hagin primat el partidisme i el càlcul polític i que com a conseqüència hagin donat lloc a batlies en mans de partits espanyolistes». Asseguren que les lluites «fratricides ens afebleixen com a país, i qui se n'aprofita finalment és l'Estat que ens espolia i persegueix la nostra llengua i cultura».

També recorden que els municipis no poden oferir uns serveis públics de qualitat «sense un finançament adequat». Manifesten que ha quedat «prou demostrat que aquest només arribarà quan Mallorca assoleixi la plena sobirania, i que en aquest camí que se'ns obre al davant els ajuntaments són una peça del tot imprescindible».

Per últim des de l'ASM emplacen els batles de país a complir els programes amb què s'han presentat i a posar-se immediatament al servei de la ciutadania, un principi polític, diuen, que hauria de «caure pel seu propi pes però que per desgràcia no sempre veim com es fa realitat». Més enllà d'anuncis de «grans infraestructures», des de l'ASM entenen que allò que esperen els mallorquins ara mateix és veure resoltes les seves necessitats més properes, com la feina, l'habitatge o els serveis socials.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per arruix, fa mes de 4 anys

Arruix feixisme pancatalanista de sa nostra terra!
Sempre mallorquins! Mai catalufos!

Valoració:-1menosmas
Per biel, fa mes de 4 anys

Quin desgavell! com si es PSOE i Podemos no fossin partits nacionalistes. Uns son socialistes, ja no es sap si d'esquerres o de conveniencia i els altres comunistes adoradors den Maduro. Si volem independencia aquest no es es cami.

Valoració:2menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys

Se ha de dir "Partits Castellanistes", ja que els gallecs, els guascs, catalans , valencians, portuguesos, castellans són espanyols.

Noltros no som castellans, ni valencians, ni portuguesos, ni guascos, ni catalans, ni andalusos, ...

Entre les distintes nacions de la península, són els castellans els qui tallen el bacallà.

Valoració:-3menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

@Jan
Vull una Mallorca lliure i d'esquerres.
Amb una Mallorca de dretes, especulativa i destructiva del territori... no quedarà Mallorca.

Valoració:13menosmas
Per Información para Juan, fa mes de 4 anys

Si buscas información sobre la creación del ASM verás que es el heredero de la rama mallorquina de la ANC catalana y que Maria Antonia Font, una de los caps del stei y candidata al parlament por MES jugó un papel muy importante en su formación

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 4 anys

Y este grupúsculo radical y marginal de donde ha salido? tiene algun miembro?

Valoració:0menosmas
Per Marcel Bonveí, fa mes de 4 anys

Està clar que no podem deixar la política únicament als polítics i partits per això trob tant important L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) organitzam-nos i lluitem per sa nostra gent i pel nostre país! Sols es poble salva al poble!!!

Valoració:15menosmas
Per Responsables, fa mes de 4 anys

A la imatge surten molts dels responsables de la desfeta del sobiranisme a Mallorca. No només en Cadiretes ha de partir!!!

Valoració:-17menosmas
Per Arruix, fa mes de 4 anys

Arruix feixisme pancatalanista de sa nostra terra!
Sempre mallorquins! Mai catalufos!

Valoració:-27menosmas
Per ||*||, fa mes de 4 anys

Les regions sempre ho són respecte d'una nació. Tant el Principat com les Illes Balears són regions de la nació catalana sencera. Això, n'hi ha -de dretes o d'esquerres- que, per interessos o per ignorància, no ho volen reconèixer. El fer regió d'aquests només servirà a un sotmetiment més gran a l'imperialisme espanyol.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris