nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

ADESMA: «Compartim els objectius de l'Assemblea de Docents però no l'estratègia»

Antoni Morante, president d'Adesma a l'IES Madina Mayurqa d'on n'és el director.

15-06-2015Arxiu dB

L'Associació de directors i directores d'ensenyament secundari (ADESMA) ha emès un comunicat avui dilluns en resposta a les crítiques que feia la setmana passada l'Assemblea de Docents sobre l'aplicació dels currículums de la LOMQE.

Des d'ADESMA asseguren que comparteixen els objectius de l'Assemblea però no l’estratègia, discrepen, no acusen, i fan totalment responsable la Conselleria d’Educació de la situació actual. A més, creuen necessari «valorar les declaracions recents dels representants de l’Assemblea de Docents referents als comentaris que hem fet sobre la seva estratègia respecte als currículums LOMQE». L'associació diu que cal tenir present que matisar o qüestionar l’estratègia de l’AD no implica obviar aquesta responsabilitat. Manifesten que «no s'ha de caure en la típica errada d’argumentació maniquea que consisteix a pensar que discrepar d’una opció implica automàticament acceptar les tesis contràries».

ADESMA reitera que ha «criticat repetidament la inacció i la manca de planificació dels responsables de la Conselleria». Simplement, diuen, tot i que «compartim els objectius, pensam que l’estratègia és equivocada». I hi afegeixen que això no significa «criminalitzar l’altre: és discrepar».

Des d'ADESMA asseguren que fonts consultades (tant de serveis jurídics com el que s’ha fet a la resta de comunitats) manifesten que la derogació o l'ajornament de la LOMQE no són, ara per ara, factibles. I manifesten que «cal, doncs, preparar-se per aplicar-la, la qual cosa no exclou continuar lluitant per la derogació d’una llei contra la qual ens hem posicionat reiteradament amb contundència».

Consideren que no continuar els preparatius del curs vinent «aporta confusió a famílies i professionals i, en canvi, no contribueix a un canvi normatiu». 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Inquietut, fa mes de 4 anys

Per què no ha donat suport públic ADESMA a Itziar Pérez?

Valoració:0menosmas
Per Corresponsal, fa mes de 4 anys

Efectiviwonder! L'Assemblea i la UOB han signat el pacte per l'educació.
El pacte per l'educació dóna poders absoluts als directors que ara critiquen.
LES COSES CLARES I EL XOCOLATE ESPÈS

Valoració:-3menosmas
Per Corresponsal, fa mes de 4 anys

@Ciutadana 2
L'Assemblea sí que ha signat el pacte per l'educació. La cagada més gran d'ençà que es va constituir

Valoració:-7menosmas
Per Ciutadana 2, fa mes de 4 anys

Adesma mes val que no faceu mes declaracions, Morante menys titulars i mes coherencia! Ara veig qe fan molt be els sindicats que no subscriuen el Pacte per l'educacio igual que no ho subscriu CRIDA, fins ara no ho tenia clar, pero despres de les vostres declaracions i lels comentaris que susciten ara ho veig CRISTAL.LI

Valoració:-5menosmas
Per Jordi, fa mes de 4 anys

Jaume... ves a sopar

Valoració:7menosmas
Per Tomàs, fa mes de 4 anys

Bauzá, amb el suport d'Antoni Morante (ADESMA), imposa als instituts la reforma de la llei electoral que prepara el PP

Valoració:-9menosmas
Per @Jordi, fa mes de 4 anys

Demanem la dimissió dels directors perquè han signat projectes educatius il.legals (TIL, amb vots particulars inclosos) , perquè diuen que estan en contra de la LOMQE i signen les concrecions curriculars, a mes a mes d,anar als consells escolars i dir: " vinc a informar...."' demanem la dimissió dels directors perquè veuen com es cau el seu centre i callen la boca......Un funcionari (professor), no signa res.....

Valoració:-3menosmas
Per Jordi, fa mes de 4 anys

No lomce, sempre et queda la sortida de deixar la teva plaça de funcionari. És una mica incoherent: el gordito i sus monaguillos demanen la dimissió dels equips directius, però ells no dimiteixen de les seves places de funcionari d'una administració de la qual renegues: seria el més coherent per donar lliçons de "dignitat"

Valoració:5menosmas
Per No Lomce, fa mes de 4 anys

Jordi estâs obsessionat amb el gordito. A mi pme preocupa mès els desbarats, aberracionsns de la LOMCE i Els que pensen que hem d'acotar el cap I aplicar la lllei..No vos sona a una pel,lícula coneguda.

Valoració:0menosmas
Per @Jordi, fa mes de 4 anys

Estas en contra dels sindicats?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris