algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

L'Assemblea de Docents, insatisfeta després de la reunió entre entitats i partits

Mantenen la crida a «votar no» en els claustres a les distribucions horàries de la LOMQE

L'Assemblea de Docents considera que la reunió d'ahir dijous entre el grup sectorial d'educació i les entitats de la comunitat educativa «no va servir per anunciar i concretar una planificació de l'acció per aturar la LOMQE als instituts el curs vinent».

Malgrat que valoren «positivament» la creació d'un grup de treball tripartit per estudiar la manera d'actuar per frenar aquesta llei, l'Assemblea esperava ahir que aquest grup anunciàs «mesures concretes per paralitzar al màxim possible l'arribada de la LOMQE als instituts». Però expliquen que «no va ser així». Segons l'entitat, la dinàmica de la reunió de dijous va consistir a escoltar les opinions de les diferents entitats, prendre nota i emplaçar­-los a la setmana vinent.

Des del comitè de vaga de l'Assemblea de Docents entenen que la situació relativa a la imposició de la LOMQE als instituts de les Illes Balears «requereix una aposta valenta». I creuen que, ara mateix, una aposta valenta «és una aposta ràpida, per dos motius: el primer, perquè cada dia que passa la LOMQE es va assentant; el segon, perquè cada dia que passa hi ha tensions que creixen innecessàriament dins la comunitat educativa».

Un dels aspectes que es critiquen és la posada en dubte de la proposta –que tenia l'aval del grup de treball– de modificar les ordres de desenvolupament dels currículums per modificar la distribució horària, amb l'objectiu de «pal·liar les les conseqüències negatives respecte a les assignatures perjudicades per la imposició de la LOMQE». I és que des de la taula es va valorar si calia conservar les polèmiques tres hores de suposada lliure distribució per posar-­les a disposició de l'autonomia dels centres. Des de l'Assemblea recorden que no hi ha consens de la comunitat educativa sobre això i que «només sortiren en defensa d'aquesta possibilitat ADESMA i la patronal Escola Catòlica».

Per tot plegat, «l'estratègia de l'Assemblea de Docents no varia a l'espera de l'anunci de mesures concretes que tenguin repercussió als instituts el pròxim curs». Per això, segueixen mantenint la crida «a votar no» en els claustres a les distribucions horàries LOMQE.


COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per i es nins que?, fa mes de 5 anys

Dos anys de vaga i encara estau amb aquestes, vos importen un rave!!!

Valoració:-1menosmas
Per A qui representen?, fa mes de 5 anys

Que se torni a votar, mem quants docents volen que seguesqui s'assemblea de docents. Aixo no pot seguir aixi, uns pocs no poden comandar per tots

Valoració:1menosmas
Per Miquel, fa mes de 5 anys

Uff, quin Consell de savis. Això escarrufa.
Per ser reunios i portestes sou un deu però es tema de ensenyament... així ens va.

Feis feina de una vegada.

Valoració:-2menosmas
Per pepet, fa mes de 5 anys

Ho torn a dir: es cap.pares de l'assemblea s'haurien de rentar el cap. Per dedins i sobretot per defora. Fan oi al rei porc.

Valoració:-4menosmas
Per Dimissió!!!, fa mes de 5 anys

Simulador de vagues de fam i escolanet de rejilla dimissió!!!

Valoració:-4menosmas
Per Jordi, fa mes de 5 anys

Assemblea: teresetes de Sastre. Patètic.

Valoració:-1menosmas
Per Toni, fa mes de 5 anys

La ceguesa partidista i la facilitat per a l'insult personal d'alguns comentaris fa empegueir-se.

Valoració:7menosmas
Per S'oller de sa plaça, fa mes de 5 anys

Trob que plataformes diverses, grups ecologistes assemblees i demés grups haurien ara mateix de deixar fer als polítics i no pressionar ningú. Crec que no fan cap bé i a més no ofereixen una imatge seriosa. Ja hi seran a temps

Valoració:7menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 5 anys

La Asamblea de fascistas insatisfecha? es que para satisfacer a estos tiene tela.

Valoració:-1menosmas
Per I un memeu, fa mes de 5 anys

Ara fereu es paripe una temporadeta i anireu sortint en es papers, al final, miraculosament arribareu a un acord es darrer moment que sera la ostia i conselleria i docents vos dureu be never after, tots sereu maravellosos i vos congratulareu de lo be que ho fareu. Angles a escola?. Noo, aixo ja ho aprendran mirant sa tele, igual que es castella, aquests pares que no s' enteren.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris