nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

L'Assemblea de Docents manté la vaga indefinida i el rebuig a la LOMQE malgrat el canvi polític

09-06-2015

L'IES Berenguer d'Anoia d'Inca acollia una nova trobada de l'Assamblea de Docents que servia per reiterar la seva acció d'oposició les polítiques educatives autonòmiques i estatals. El col·lectiu es desmarca de l’STEI mantenint la vaga indefinida i continua amb la campanya de votació contrària als nous horaris LOMQETambé han manifestat la confiança en els anuncis, en matèria educativa, dels partits que negocien el nou govern.

Els docents volen aprofitar els aires de canvi per assegurar que el curs vinent no s'apliqui la LOMQE a secundària i batxillerat. I justifiquen el rebuig dels horaris de la llei estatal, ja que consideren que aquests «representen una doble retallada de personal: En un context de retallades de plantilla ara veiem com més professorat perdrà la seva plaça o mitja jornada d'aquesta».

L’assemblea també va servir per constatar l’augment dels instituts que s’han oposat a l’aplicació de la nova llei educativa, fets pels quals el col·lectiu demana a la consellera Núria Riera que hi pensi i que ajorni l'aplicació de la LOMQE pel curs vinent.

Però suport de l'Assemblea ha anat més enllà ja que la trobada també ha servit per donar suport a la vaga indefinida dels treballadors de Movistar. Els representants educatius asseguren que «aquest col·lectiu de treballadors està donant una lliçó de dignitat amb una vaga indefinida de més de 60 dies per tres reivindicacions bàsiques: dues jornades de descans setmanals, un màxim de 8 hores de feina i un salari digne». La solidaritat econòmica amb aquest col·lectiu de treballadors es concretarà durant la pròxima setmana després d'una campanya informativa als centres.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per Vareu destapar sa caixa de Pandora, fa mes de 4 anys

S 'educació pública és de tots, no només de 4 radicals. Es pares ja no sabem amb qui confiar.

Valoració:0menosmas
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

No passeu pena, tots els de la foto dues els seus cadells a la concertada...

Valoració:1menosmas
Per Aquels Entonses, fa mes de 4 anys

I la UOB perquè putes xerra de vaga si, quan es va convocar, ells encara no existien com a sindicat educatiu?
Quina santa barra.

Valoració:1menosmas
Per Boscana, fa mes de 4 anys

@Rafel
El problema de l'assemblea no és l'STEI. Tothom sap que el problema de l'assemblea és la UOB, que té els seus capitostes dins el comitè de vaga i no fan res pus que intentar imposar les seves tesis radicals.
Els hi vàrem aturar els peus amb l'aprovat general i arouels hi hem d'aturar els peus quan vulguin boicotejar el nou govern.

Valoració:5menosmas
Per Rafel, fa mes de 4 anys

Per aquí molt d'alliberat de l'Stei que si hagués de fer classe, no tendria temps per malparlar de l'Assemblea.

Valoració:-5menosmas
Per Alternatiu, fa mes de 4 anys

Els de la UOB furteu la voluntat de l'Assemblea.

Valoració:5menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 4 anys

Si el problema está en que el claustro no aprueba los horarios, no hay problema, si se empecinan en ello, los docentes insumisos tienen todo un largo periodo vacacional para aprobarlo, en vez de tocarse la bola.

Valoració:-1menosmas
Per Alternau, fa mes de 4 anys

Els de la UOB ho fan bé. Els que són uns paràsits de l'Assemblea de Docents són els d'Alternativa. Aquests sí que no en foten ni brot.

Valoració:-1menosmas
Per Nofre, fa mes de 4 anys

@Magraneta
Aquí la gent critica, amb raó, que la UOB i Alternativa se vulguin aprofitar de la feina feta per l'Assemblea de Docents.

Valoració:5menosmas
Per Na Magraneta, fa mes de 4 anys

Magnífica la feina de l'Assemblea. Independent i democràtica, valenta i compromesa amb els treballadors i sense compromisos inconfessables. Gràcies atots els qui hi sou o i heu estat. Vos heu convertit en un referent de una manera de lluitar i organitzar-se amb èxit. Gràcies per la vaga indefinida, per la part que vos toca de la manifestació del 29s, per la vaga de fam. La meva admiració per com donau branca contra la Lomce. Em trec el capell.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris