cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Sis centres més voten en contra de l'aplicació de la LOMQE

Aquest dimecres els claustres de sis instituts més de Mallorca han votat en contra de l'aplicació dels currículums d'aquesta llei

03-06-2015

Aquest dimecres els claustres de sis instituts més de Mallorca han votat en contra de l'aplicació dels currículums de la LOMQE. Els centres són l'IES Santa Margalida, l'IES Porreres, l'IES Son Pacs, l'IES Borja Moll, l'IES Esporles i l'IES Sa Colomina.

S'afegeixen així a centres com l'IES Llucmajor, l'IES Sureda i Blanes, La Ribera, Sineu, Àngels Carmona i Marc Ferrer, que ja hi havien votat en contra.

Des de l'Assemblea de Docents recorden que «aquests currículums estan mancats de tota legitimitat, ja que s'aprovaren una setmana abans de les eleccions tot i saber que tenien greus mancances i que hi havia una forta oposició». Reiteren, a més, que dins la seva lluita també hi ha «la ferma oposició a la LOMQE, i que està en les nostres mans intentar forçar-ne la paralització a secundària, ja que no ho poguérem fer a primària». Recorden, a més, que cada claustre que vota en contra de la distribució horària «és una pressió més que pot fer decidir els nostres nous governants a decantar-se per la paralització dels currículums».

Els docents també asseguren que ja han mantingut contactes amb els partits polítics que estan en disposició de formar govern a la comunitat, i de moment han estat «bastant receptius». Insisteixen a seguir «mostrant cohesió i oposició als currículums perquè no tinguin cap dubte que cal ajornar la LOMQE».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per situació d'emergència, fa mes de 4 anys

@mallorquí


Espanya no és un país ocupat; és l'estat imperialista (amb el nom oficial de Regne d'Espanya) que, juntament amb la República francesa, ocupa la major part del territori de la nació catalana que, com tothom sap, és el país -sense estat propi- que, per dir-ho amb poques paraules, va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Valoració:-1menosmas
Per mallorquí, fa mes de 4 anys

@ situació d'emergència

Espanya és un país ocupat?!?!?

Valoració:-4menosmas
Per Eivissenc, fa mes de 4 anys

L'IES Sa Colomina institut de Mallorca. Una volta més Illes Balears=Mallorca

Valoració:3menosmas
Per situació d'emergència, fa mes de 5 anys

@Lope Lopes i veritats


No teniu en compte que no vivim en un país normal i independent; sinó en un país ocupat i, per tant, en una situació de anormalitat i emergència nacionals.

Valoració:-1menosmas
Per veritats, fa mes de 5 anys

els mestres posats a politics , inciten la insumissió i la falta de respete a l´autoritat , després que no es queixin si els seus alumnes fan el mateix .
i tot això es responsabilitats de uns politics partidistes i egoistes que només veuen el seu llombrigol i són incapaços de posar-se d´acort de com volem que sigui la educació dels nostres fills .
de moment s´han carregat la filosofia , la religió es volen carregar la música i si es possible la història i la geografia .
A frança s´han posat de vaga tots el professors per la supressió de la historia la filosofia , la música , el llatí i el greg dels curriculums .
i els nostres és posen en vaga pel la qualitat en català .
el món girat , el que aquí importa noés la educació si no fomenta lña crispació i la no educació .
salutacions a tots els que lluiten per la educació de qualitat en qualsevol idioma , perque podem xerrar molt bé una llengua , però si aquesta no te contingut és com un got sense aigua , sempre tendrem set .

Valoració:-6menosmas
Per Lope Lopes, fa mes de 5 anys

Una llei s'ha de cumplir, agradi o no. Si no, no val la pena dictar-la.
Jurídicament, les votacions en contra de l'aplicació no tenen cap valor. Per exemple, els estudiants podrien votar que no volen llengua castellana, o catalana, o matemàtiques. La seva votació seria un absurd.
A part, si consten els que han votat en contra, hi pot haver un problema per ells. No és gens aconsellable que s'identifiqui als votants, per evitar problemas més endevant.

Valoració:-5menosmas
Per Biel, fa mes de 5 anys

Crec que els que més han fet perquè s'hagi produït el canvi polític mereixen d'esser escoltats i no menyspreats pels polítics. Tenen raó en això que demanen i és important i urgent.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris