cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Un presentador d'IB3 Ràdio demana en antena el vot per al PP i es desentén de les crítiques

Passaven les onze del vespre de dimarts i Miguel Ángel Ariza conversava amb dos col·laboradors del programa que condueix a IB3 Ràdio. El debat girava entorn de la utilització de les xarxes socials per part dels partits polítics i el conductor de l’espai el va aprofitar per plantejar la pregunta: «Teniu clar qui votareu a les eleccions?» Abans de rebre la resposta, el presentador s’avançava. «Jo dic votau el PP si voleu tenir una continuïtat». Un dels convidats es desmarcava del comentari afirmant que no convenia fer apologia i el mateix Ariza afegia que «jo no faig apologia, jo pens que el PP és el millor i l’heu d’anar a votar».

Les reaccions després de les paraules del treballador de la ràdio pública de les Illes no s’han fet esperar. Aquest dimecres s’ha obert una polèmica fruit de les declaracions d’Ariza amb innombrables crítiques des de les xarxes socials enfront de la manca d’objectivitat professional del presentador felanitxer.

Miguel Ángel Ariza no ha amagat mai la seva simpatia pel Partit Popular i en el mateix perfil de Twitter es poden llegir afirmacions quasi diàries en suport a les polítiques de Bauzá. Precisament el compte personal d’Ariza aprofitava la polèmica per mofar-se de les crítiques rebudes. ‘Nirvis. Molts de nirvis’ acompanyat d’una sèrie d’emoticones somrients es podia llegir en el seu Twitter hores després de l’emissió del programa. L’horabaixa afegia un nout tuit enunciant que ‘No piularé res x aquí,ho he fet x qui ha volgut demanar. Gr6 x cridades d gairebé tots els PARTITS,sindicat i mitjàns ic]’.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Estim Mallorca, voto partits d'aquí, fa mes de 5 anys

Una de les primeres coses que tenim que fer el dilluns, després de fer fora el Desgover Bauza, és netejar PP3, a fons de lameculos i sobornats. Si no votes no et queixis.

Acabam amb l'expoliació de Madrid i gestionam els nostres doblers així podrem millorar i acabar amb la desigualtat social i la manca total d’inversions.

Votam partits d'aqui en benefici nostre! Si ets d'esquerres i estimes les Illes Balears vota MÉS per Mallorca i si ets de centre o dreta i estimes les Illes Balears vota EL PI però votam partits d'aquí!

Valoració:8menosmas
Per tanmateix, fa mes de 5 anys

Tanquem IB3!!!!
En aquests moments IB3 és una espècie de cutrada a l'estil de Tele5 en pseudo-català (perquè això que empren els presentadors no és ni català ni cap dialecte de les balears, sinó un invent), amb nivell cultural zero, a més d'una descarada via de propaganda del PP pagada amb doblers públics.

Valoració:17menosmas
Per Pep, fa mes de 5 anys

@Boicot a IB3 bilingüe i gonella!
Jo la vaig dessintonitzar les primeres setmanes d'aquests "pájaros" del PP.

Valoració:10menosmas
Per Boicot a IB3 bilingüe i gonella!, fa mes de 5 anys

IB3 (ràdio i televisió) bilingüe i gonella. Tots quants hi treballen consenten aquesta situació. Per altra banda, quan la sintonitzam n'augmentam l'audiència i ens convertim en col·laboracionistes.

Valoració:8menosmas
Per Arnau, fa mes de 5 anys

Per Mateu Planas.
Mateu, això que dius és ver però a mitges. A IB3 feren un ERO fa dos anys. Hi ha haver una purga política intensa i va marxar gent preparada, és cert. Pero això no treu que encara quedin bons periodistes i entre d'altres per exemple bons presentadors del temps i esports. No podem posar a tothom dins el mateix sac.
Aquest Ariza en particular està clar que és un corc, una persona podrida i a més a més, un sobrat però el que cal és destriar el gra de la palla i fer net IB3 d'una vegada.

Valoració:15menosmas
Per Mariza, fa mes de 5 anys

Vergonya, poca vergonya!

Valoració:7menosmas
Per Vinto, fa mes de 5 anys

La veritat és que a mi encara em desagrada més el seu amanerament, la cursileria que despua, perquè sé que mai no coincidiré en el vot amb aquest subjecte.

Valoració:12menosmas
Per pere joan lil·la, fa mes de 5 anys

Aquest és un fel·lador !!!

Valoració:4menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 5 anys

El problema d'IB3 (entre d'altres), és que no té presentadors amb formació i estudis suficients per conduir un programa amb classe, amb objectivitat, amb educació i amb un alt nivell de cultura alt o molt alt.
Aquí és ido, a on radica el problema d'una televisió polititzada per un govern que ha demostrat que no pot regir aquest petit país ni en educació, ni en sanitat, ni en benestar social, ni en economia i molt manco en mitjans de comunicació manipulats.

Valoració:27menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Presentador IMPRESENTABLE.

Valoració:35menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris