nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

L'Assemblea de Docents respon als rumors sobre el canvi de data de les proves LOMQE

Queden pocs dies per a la jornada de vaga dels docents prevista per a dia 19 de maig i l’Assemblea ha aprofitat la proximitat de la data per oferir alguns aclariments. El col·lectiu ha considerat oportuna aquesta acció, ja que de nou observen com «l'única resposta de la Conselleria, el Govern i els seus satèl·lits és intentar desacreditar el col·lectiu docent i obrir la porta a la desinformació».

Demostren aquesta afirmació lamentant-se de nou per la maniobra realitzada per José Ramon Bauzá en resposta a les queixes dels docents: qüestionar la professionalitat del professorat. Les crítiques també es dirigeixen cap al director general ’Educació, Antoni Vera, que fa uns dies declarava no entendre el perquè del rebuig del professorat a les proves de la LOMQE.

L’Assemblea recorda que les peticions de la comunitat educativa respecte a la nova Llei mai no han estat ateses. Creuen que el que fa el director general és «intentar despistar perquè ningú no l'apunti com a responsable d'una nova jornada de vaga». Des del col·lectiu es recorda que el 28 d'abril passat, a la mesa de negociació, els comitès de vaga de nou van oferir a Vera la possibilitat de negociar l'aplicació de la LOMQE a les Balears i la seva resposta va ser clara: s’hi va negar rotundament.

Rumors d’un canvi de data per les proves LOMQE

Dimarts matí circulava un nou rumor que partia de la Conselleria i s’estenia ràpidament als centres d’ensenyament de les Illes. Es creia que l’Administració volia canviar les dates de les proves LOMQE per tal d’evitar la vaga. Per això els docents recorden que les dates del 19 i 20 de maig estan fixades per la resolució de la consellera de 19 de març i no es canvien per unes declaracions davant els mitjans de comunicació.

Fruit d’aquest nou rumor, des del col·lectiu responen que el motiu de fons de la jornada de vaga és la LOMQE i que aquesta no s'atura amb un canvi de data, sinó amb una negociació de veritat. Recorden també que, si finalment es canvia la data, es cometria una irregularitat. Més si es tracta, de manera encoberta, d'evitar els efectes d'una vaga.

Oficialment, les proves escrites seran els dies 19 i 20 de maig. A més, l'Ordre de 6 de març de 2015 que també signa Núria Riera diu que aquests exàmens han de tenir lloc a la vegada en tots els centres de les Illes Balears. Això sí, l’Assemblea ofereix un darrer avís: «Si se'n canvien els dies, s’haurà de respondre adequadament».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquin, fa mes de 5 anys

¿Que dice la Asamblea de fascistas?

Valoració:-14menosmas
Per pepet, fa mes de 5 anys

Lo que ha de fer l'Assemblea de Indecents es rentar-se el cap per dedins i per defora.
Impresentables i mes caparruts que un poc de llet.

Valoració:-24menosmas
Per Toni, fa mes de 5 anys

Jo crec que en realitat aquest govern ha estat tota una legislatura fent campanya contra l'educació pública.

Valoració:32menosmas
Per Mem si ho entenc, fa mes de 5 anys

AdD pot fer vaga intermitent, boicotejar lo que li vengui en gana i fer campanya contra es govern, y aquesta conselleria no mou un dit per evitar-ho.
pd: haurem de cridar a s' audiencia nacional, en dos dies han arreglar sa vaga de futbol, noltros duim ja dos cursos amb una vaga d'educacio

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris