algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Els docents tornen a la vaga el 19 de maig a causa de la «intransigència del Govern»

«Contra la intransigència del Govern i per la negociació i el consens en matèria educativa: #Vaga19M», aquesta és la consigna llançada aquest dijous per l'Assemblea de Docents.

«Davant de la manca de voluntat negociadora per part de la Conselleria d'Educació, de la seva manca d'arguments, dels problemes generats als nostres instituts per la imposició d'uns currículums i per la manca de consideració envers l'alumnat, els docents i les famílies que patiran unes improvisades i antipedagògiques proves LOMQE a tercer de primària, i recordant que ens trobam en el marc d'una vaga indefinida i d'una llarga lluita i reivindicació laboral que ve de fa dos anys», l'Assemblea de Docents de Mallorca ha acordat aquest dijous fer una crida a aturar els centres d'ensenyament el dia 19 de maig. A més, demana als docents de les altres illes que celebrin assemblees per valorar si també se sumen a aquesta convocatòria de jornada de vaga contra la LOMQE.

Segons ha explicat Iñaki Aicart, un dels portaveus de l'Assemblea de Docents, «dimarts 28 d'abril va tenir lloc una suposada mesa de negociació amb la Conselleria d'Educació. A la mesa, els representants del nostre comitè de vaga van plantejar la necessitat de negociar la implantació de la LOMQE en el present curs».

«En aquella reunió es va argumentar la necessitat d'aturar les proves LOMQE a tercer de primària. Aquesta és una possibilitat que tot i ser factible, ja que hi ha comunitats autònomes que han decidit no fer-les, el director general Antoni Vera no va voler valorar». I explica que Antoni Vera «va afirmar el seu compromís amb la implantació de la LOMQE i va anunciar que les proves seguirien endavant, i que no són un tema negociable».

D'altra banda, l'Assemblea de Docents explica en un comunicat que el govern els manté «en la més absoluta inseguretat jurídica i organitzativa i actuant una vegada més amb una improvisació extrema». Per això, exigeixen que qualsevol decisió relacionada amb els currículums d'ESO «es consensuï amb la comunitat educativa i s'ajorni fins després de les eleccions».

També informen que des d'aquest mateix dijous, «l'Assemblea de Docents de Mallorca posa en marxa tota la seva maquinària per fer arribar a tots els companys el missatge de la necessitat de secundar aquesta jornada de vaga».

A la reunió, a més de mestres i professors han estat presents representants de les diferents forces sindicals.

Aicart declarà: «Volem llançar també un missatge a aquells companys i companyes que es deixen influenciar per postures pessimistes. L'èxit de la vaga està assegurat si remam tots i totes en la mateixa direcció.»

D'altra banda, cal recordar que l'Assemblea de Docents ja havia expressat el seu suport a la vaga d'estudiants de dia 14 de maig.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

EL TRIBUNAL SUPREMO ORDENA QUE EL 25% DE LAS CLASES EN CATALUÑA SEAN EN CASTELLANO.

Valoració:-2menosmas
Per Pepet, fa mes de 6 anys

N'Aicart s'ha de rentar es cap per defora i per dedins.

Valoració:-9menosmas
Per marga, fa mes de 6 anys

Aquests companys de l'assemblea cada vegada estan pitjor. Preten que 74 persones decideixin pels 12.000 docents i ni s'immuten. S'han begut l'enteniment!!

En sèrio: Sembla que han perdut el capet. En el meu institut ningú vol sentir parlar de vaga!
Déu me'n guard, d'il·luminats...

Valoració:-7menosmas
Per Gràcies, docents!, fa mes de 6 anys

Gràcies, docents, pel vostre exemple de plantar cara a la feixistarra dictadura ePPañolista dels TILibans de l'immigrant madrileñufo Talibauzán, un foraster que es concaga quan va a fer campanya a la Mallorca tradicional.

Valoració:18menosmas
Per Estim Mallorca, fa mes de 6 anys

Qui estima Mallorca, no vota partits espanyolistes

Valoració:17menosmas
Per LA DIARREA DEL ZAR, fa mes de 6 anys

LA CONSELLERA RIDAO HA ANUNCIAT QUE HA RECORREGUT L'ORDRE FEIXISTA QUE PRETÉN IMPOSAR EL FORASTER AL PRINCIPAT I HA ANUNCIAT QUE BOICOTARÀ LA IMPOSICIÓ ESPANYOLISTA.

Valoració:15menosmas
Per Macia, fa mes de 6 anys

Qui estima Mallorca, estima sa seva historia, sa seva cultura i sa seva llengo. Qui estima Mallorca no la destrueix, qui estima Mallorca no vota foreaters.
Qui no estimi Mallorca s,en vagi d,aqui
Salut, republica, llibertat, //*//

Valoració:14menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

EL TRIBUNAL SUPREMO ORDENA QUE EL 25% DE LAS CLASES EN CATALUÑA SEAN EN CASTELLANO.

Valoració:-1menosmas
Per Estim Mallorca, fa mes de 6 anys

Qui estima Mallorca, no vota partits pancatalanistes

Valoració:-15menosmas
Per Estim Mallorca, voto partits d'aquí, fa mes de 6 anys

Si vols el millor per la nostra educació, sanitat, economia i benestar votam partits mallorquins que defensin els interessos dels Mallorquins!

Votam partits d'aqui que treballen per la gent d'aquí! Si ets d'esquerres i estimes les Illes Balears vota MÉS per Mallorca i si ets de centre o dreta i estimes les Illes Balears vota EL PI però votam partits d'aquí!

Aquest 24 de maig omplim les urnes de vots mallorquinistes!

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris