cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Palmer afirma que el Sorrento serà remolcat aquest dimarts a Sagunt

La delegada del Govern a Balears, Teresa Palmer, ha assegurat que «finalment la Capitania Marítima ha donat l'autorització per al remolc»

El ferri Sorrento, que es va incendiar dimarts passat a 18 milles de Mallorca, començarà a ser remolcat aquest dimarts cap al port de Sagunt, a València, on es preveu que atraqui al llarg del dimarts.

La delegada del Govern a Balears, Teresa Palmer, ha assegurat aquest dilluns en declaracions a la premsa després de l'assemblea extraordinària de la patronal hotelera de Mallorca, que «finalment la Capitania Marítima ha donat l'autorització per al remolc».

«La previsió és que al llarg de demà al matí s'iniciï el remolc del vaixell Sorrento cap al port de Sagunt, a València, cap al qual ha sol·licitat autorització d'atracament l'armador i esperem que arribi al llarg del dia de demà», ha assegurat Palmer.

La delegada del Govern a les illes ha assenyalat que l'autorització ha estat possible un cop solucionats els detalls tècnics per part del Ministeri de Foment del pla de remolc definitiu que havia presentat l'armador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris