algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

GOB: «L'empresa TIRME: com més incinera, més guanya i per això importam residus»

Els ecologistes han presentat aquest dimecres al·legacions en contra d’aquest nou Pla

L'entitat ecologista GOB adverteix que el nou Pla de residus «segueix prioritzant la incineració incomplint la Directiva Europea»; els ecologistes han presentat aquest dimecres al·legacions en contra d’aquest nou Pla.

«El futur dels residus està condicionat pels guanys de l'empresa TIRME: com més incinera, més guanya i per això importam residus», han manifestat des del GOB. També consideren que «l'eix fonamental del Pla hauria de ser la prevenció de la generació de residus».

Els ecologistes manifesten que s’haurien de revisar els termes que regulen el funcionament del servei públic explotat en règim de concessió i via contracte entre TIRME i Consell de Mallorca, ja que «TIRME té el control i marca el futur de la gestió de residus d'acord amb els seus interessos particulars en impulsar la incineració, important residus i evitant una política efectiva de prevenció, reciclatge i recuperació dels residus».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 6 anys

El tercer forn de la incineradora el posaren um, psm i psoe, convendria recordar-ho quan se parla de gangsterisme i màfia.

Valoració:0menosmas
Per Cobrar i cobrar, fa mes de 6 anys

A uns quants municipis drl País Basc, ténen contenidors inteligents que pesen els envassos i papers i segóns el pès, regalen una. dúes o més entrafes de cinema. Així es protegeix el medi ambient i també s' ajuda a la Cultura. A altres llocs, s' introdueix un codi que serveix per un descompte a la factura del fems, però TIRME no en sap d' això, només sap cobrar i cobrar i cobrar i cobrar

Valoració:2menosmas
Per afgap, fa mes de 6 anys

Esper que les properes eleccions els PPrs perdin la majoria absoluta i es pugui qüestionar moltes de les mangarrufes que hem de patir, com aquest "pufo" de la incineradora que segur és un negoci de qualque gàngster compinxat amb algun polític. És una vergonya que hagim d'importar fems perquè quatre lladres s'enriqueixin a costa de perjudicar la majoria i, com ben s'apunta a altres missatges, sense retribucions a qui intenta reciclar. Jo ja fa estona que tampoc reciclo. Ja estic tip que em parasitin tant els de de sempre!

Valoració:2menosmas
Per Esteve, fa mes de 6 anys

Precisament, fa uns dies vaig coincidir amb un veí als contenidors dels fems del barri i em va dir: "No ho entenc, ens diuen que separem els fems per reduir la incineració, però duen fems de fora per cremar-los directament. On és l'estalvi mediambiental per a Mallorca?".

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Moltes persones, duim a terme una protesta silenciosa que consisteix en no reciclar, fíns que no deixin d' importar residus per incinerer-los. Resulta que els envassos i el paper, es vènen a altres empreses i això també repesenta una font d' ingressos, que a diferència de molts altres llocs, que fan descomptes en la factura de la recollida del fems si es recicla, aqui TIRME es queda totes les ganàncias. L' únic benefici que teniem els ciutadàns, era la de disminuïr les emisiòns de diòxid de carboni
produïdes per la incineració, però si tanmateix
importen fems per cremar, poc sentit té que ens
sacrifiquem per enriquir aquests suplantadors de serveis públics.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris