cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

El Ministeri a l’espera d’un informe sísmic per resoldre els sondejos

Aquest informe aportarà elements de judici addicionals per resoldre l'expedient sobre la Declaració d'Impacte Ambiental (DIA) del projecte

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha informat avui que els tècnics estan pendents de rebre un informe del Centre d'Estudis i Experimentació d'Obres Públiques (CEDEX) sobre la tècnica d'adquisició sísmica per decidir sobre els sondejos al golf de València.

Aquest informe aportarà elements de judici addicionals per resoldre l'expedient sobre la Declaració d'Impacte Ambiental (DIA) del projecte de sondejos de l'empresa Cairn Energy en el Golf de València.

El Ministeri ha destacat el treball «rigorós» que estan realitzant els tècnics d'aquest departament i ha recordat que «en cap cas» aquesta declaració no està «resolta», sinó que s'està «ultimant».

«Com en la resta de les Declaracions d'Impacte Ambiental (DIA) que s'emeten per part del Ministeri, el treball dels tècnics s'està realitzant d'una manera rigorosa i sota els més estrictes criteris tècnics», ha subratllat aquest departament en un comunicat.

Aliança Mar Blava va reclamar aquesta setmana que es faci públic el contingut d'aquesta declaració i van manifestar que el ministeri ha superat «amb escreix» el termini legal de tres mesos per resoldre-la.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris