algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

La UIB dóna el sus a la II Setmana Saludable

9708

La UIB promocionarà els modes saludables de vida.

UIB

La Universitat de les Illes Balears (UIB) celebra del 27 d'abril a l'1 de maig la II Setmana Saludable. En aquest sentit, es realitzaran tot un conjunt d’activitats i tallers amb l’objectiu de promoure l’adopció d’estils de vida saludables entre la comunitat universitària.

El programa d’activitats inclou l’accés gratuït a les instal·lacions de CampusEsport, xerrades sobre psicologia i dermatologia; tallers d’iniciació a la marxa nòrdica, alrunning, i de cuina saludable; tasts i degustacions de vi, oli i xocolata; i exhibicions esportives de skate, pole dancing, zumba, entre altres.

El divendres 1 de maig tindrà lloc, a més, la II Diada Esportiva Solidària, en el marc de la qual es duran a terme diferents activitats esportives a CampusEsport per a infants (futbol, hoquei, atletisme, bàsquet, castells inflables, tallers de psicomotricitat, pintura, circuits de coordinació), com també la II Cursa Solidària, al Circuit UIB, un torneig de pàdel, curses d’orientació, curses per a infants i un taller de zumba.

La UIB ha assegurat que els doblers de les inscripcions que sobrin de la compra de queviures per a les activitats de la diada, es destinaran a Mallorca sense Fam. Així durant la diada hi haurà un punt de recollida d’aliments no peribles.

Aquests poden ser productes enllaunats (com tonyina o salsa de tomàtiga) i productes en cartó o plàstic (com oli, llet en pols, pasta, arròs o llegums). Aquesta associació neix el 2009 com a resposta a la pobresa que l'actual crisi ha generat i amb l'objectiu i la voluntat de sensibilitzar la societat mallorquina per aquest greu problema.

Campus Saludable
La UIB ha destacat que mitjançant el programa Campus Saludable es pretén crear un entorn universitari que fomenti un model de vida saludable. Un campus que pugui ser referent i destacat per un segell de qualitat en el valor de la salut i de la sostenibilitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris