algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

El PP denuncia la campanya #PensaHi a la Junta Electoral

El Partit Popular ha presentat una denúncia davant de la Junta Electoral contra la campanya desenvolupada per la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA Mallorca) a la seva web ia les xarxes socials. Entre les al·legacions aportades per a la valoració de la Junta Electoral, es troba la presentació de la campanya, anomenada 'Pensa-hi', el 9 d'abril, en ple període electoral, que deia «A partir d'avui es farà una campanya informativa presidida pel símbol d'un dit amb un cordó verd perquè la comunitat educativa no oblidem tots els esdeveniments terribles d'aquests 4 últims anys».

En un comunicat, el PP assegura que «es tracta d'una campanya orquestrada contra el PP en la qual a més, se sol·licita que no se'l voti». Segons l'opinió del PP, només poden fer campanya els actors polítics, «i aquesta federació no ho és».

En les al·legacions de la denúncia, el PP explica que FAPA desenvolupa una sèrie d'esdeveniments «terribles» i realitza, a banda, una comparativa entre les dades que atribueixen al Pacte de Progrés, «totes favorables», i les dades del PP, «totes negatives en matèria d'inversió en educació i en taxa d'abandonament escolar».

El PP exposa diversos precedents en què aquest tipus de campanyes varen ser considerades il·legals, i per tant, varen ser prohibides. Finalment, la formació considera que la campanya excedeix la llibertat d'expressió «ja que la seva finalitat, reconeguda expressament, és la d'incidir en el vot dels electors», en contra d'una opció representada per un concret partit, que és el PP, i a favor d'altres partits concrets, com són els que en el seu moment varen integrar l'anomenat Pacte de Progrés.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Marc August, fa mes de 6 anys

No he de menester cap cordill fermat al dit: a ca meva hi tenc penjats uns quants retalls de diaris (esgrogueïts) que em recorden permanentment el que he vist aquests darrers quatre anys. Per exemple, un del 18-07-12 quan es produí el canvi de llei perquè ja no fos necessari conèixer el català per treballar a l'Administració.

Valoració:4menosmas
Per MG, fa mes de 6 anys

Amics de ses illes, la campanya del fil al dit la trobo molt bona.I veig amb alegria com lluiteu per la llengua i la cultura. No tingueu cap dubte de que ells les volen fer desaparèixer.
Només heu de veure el pocavergonya del ministre PePero de l'interior que aprofita qualsevol cosa per dir-nos nazis, hijadistes, i qualsevol altre porqueria que se li acudeix.
I encara te la barra de fer-se passar per català perquè el seu pare va ser enviat a Barcelona en temps de Franco a reprimir la gent.

Valoració:4menosmas
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Qué és a un dit i no al coll, on hi ha el nus.

Valoració:0menosmas
Per Filla de modista, fa mes de 6 anys

Fermar-se un filet envoltant un dit, era la manera de´n recordar-nos de fer una cosa, quan no teniem teléfons mòbils ni agendes electròniques. Això és tot el significat. mirau si en és de subversiu.

Valoració:8menosmas
Per Cristina, fa mes de 6 anys

Ben curiosa aquesta denúncia que vol fer el partit més mentider que hi ha hagut en tota la democràcia... Per cert, pot ser cal recordar-los-hi que en democràcia el poder emana del poble. El poble és qui decideix i és el poble qui ha de marcar el ritme. Que demanen que no els votem? I? I que fan ells aquests dies escampant la por quan diuen que "o ells o el caos"? Hem d'acceptar un govern que ens vol dictar les pautes a base de generar por, de governar d'esquenes a la ciutadania, de no escoltar ningú? Vinga, va! Que ja esteim fartes i farts!

Valoració:12menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 6 anys

Les xarxes socials no les pot atura una Junta Electoral i menys per una campanya que només el PP considera excedeix la llibertat d'expressió «ja que la seva finalitat, reconeguda expressament, és la d'incidir en el vot dels electors». Crec que el PP només veu bubotes i desesperació per com li van les primeres enquestes que a més aniran a pitjor si esperen un "Rato".

Valoració:13menosmas
Per oremus, fa mes de 6 anys

Es diu llibertat d´expressió,Bernadet. La mateixa que la de cert cardenal que va participar ordenant que "perdemos, a votar todo el mundo,pásalo". No?.

Valoració:24menosmas
Per bernadet, fa mes de 6 anys

Probablement molts de pares i moltes mares tenen motius sobrats per criticar la gestió del govern d'en Bauzá en temes educatius. Res a dir si es fa dins l'àmbit privat. Però el que no pot fer una AMIPA o una Federació és participar activament dins una campanya electoral. Això és excedir-se i pixar fora del test.

Valoració:-33menosmas
Per Xim, fa mes de 6 anys

I la barbaritat d'obres a correcuita que hi ha arreu què són?

Valoració:29menosmas
Per spain is pain, fa mes de 6 anys

I on és la seva paraula preferida: llibertat.

Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris