algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Núria Riera respon a l’Assemblea de Docents

Avui matí arribaven les conclusions de la darrera Assemblea de Docents que ha tingut lloc a l’IES Sineu i la resposta de l’executiu balear no s’ha fet esperar. Recordem que l'Assemblea ha aprovat impulsar el boicot actiu a les proves LOMQE que enguany es faran als alumnes de 3r de primària els dies 19 i 20 de maig.

La  consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, ha mostrat aquest divendres el seu respecte davant el que considera  «una falta de suport i discordança» de l'Assemblea de Docents amb les proves de la nova llei educativa.

Però la titular d’Educació ha destacat que aquestes proves són «tècnicament bones» i ha remarcat que les avaluacions «serveixen per valorar les competències dels nostres alumnes». Riera ha estat fidel al discurs practicat pels populars des de l’arribada de Bauzá al govern. La consellera ha assenyalat que «Balears té una taxa elevada de fracàs i, per això, cal avaluar les competències d'alumnes i intentar millorar el sistema educatiu».

El boicot a aquesta nova llei educativa fa inevitable trobar un cert paral·lelisme amb la campanya de rebuig de l’aplicació del Tractament Integrat de Llengües (TIL) promoguda també per l’Assemblea de Docents de Mallorca. Tant en aquell cas com en el d’avui, el Govern ha practicat la mateixa forma d’actuació: negació rotunda a la possibilitat de negociar amb els docents per tal d’assolir un consens que permeti millorar el sistema educatiu. Durant la roda de premsa d’avui matí, Nuria Riera ha lamentat la falta de suport dels docents però en cap moment no ha parlat de la creació d’algun tipus d’espai de negociació amb la plataforma. 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marianna, fa mes de 6 anys

Pepet, en sé un de molt de dretes que duu americana i corbata i roba cara, però que es dutxa i canvia la roba interior dos pics a la setmana. Ho sé per la seva assistenta que també fa feina a casa meva.

Valoració:0menosmas
Per rater, fa mes de 6 anys

El dia que els legisladors escoltin als legislats, haurem guanyat el cel.

Valoració:6menosmas
Per maggy2, fa mes de 6 anys

En català diem que s'ase va dir al porc orellut i ell portava les orelles

Valoració:5menosmas
Per Por, fa mes de 6 anys

Sí, Pepet, no ens rentam, ni ens tallam els cabells i tenim la pell verda... I als pell de nenuco com tu ens els menjam crus, uuuuuuuuh!

Valoració:17menosmas
Per pepet, fa mes de 6 anys

Assembles de docents?, més be assemblea de mestres que no se tallen els cabells ni es renten.

Valoració:-18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris