cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

L'OCB de Calvià engega la campanya 'Conversem'

9558

L'OCB de Calvià també ha engegat la campanya 'Conversem'.

L'OCB de Calvià ha engegat la campanya 'Conversem' per tal de fomentar el debat sobre la llengua, la cultura, l'educació i el maltractament fiscal que pateixen les Balears. La trobada es farà aquest dimarts dia 14 a les 20:00 hores a la Societat de Calvià.

La campanya, tal com s'ha fet en altres municipis, vol instar els ciutadans, independentment dels seus orígens o de la llengua que parlin, a conéixer i valorar les pròpies les senyes d'identitat de Mallorca, única manera d'estimar-les.

L'entitat ha assegurat que la campanya vol fomentar la participació ciutadana a diferents sectors socials amb l'objectiu d'activar-los a favor de la llengua, la cultura i l'educació.

Durant els propers mesos l'entitat farà trobades de petit format amb milers de persones, amb entitats i col·lectius diversos, per fer arribar al conjunt de la societat la necessitat de mobilitzar-se a favor de les senyes d'identitat pròpies.

Recuperar la pau social
L'entitat ha assegurat que la campanya servirà, també, per a donar a conèixer les diverses propostes que fa l'OCB per a rectificar aquestes mesures i per a recuperar «la pau social» perduda durant els darrers quatre anys.

La campanya també vol fomentar la creació d'un país que garanteixi la igualtat d'oportunitats de tots els seus ciutadans a partir d'una escola de qualitat i en català. «Un país que gestioni els seus recursos econòmics a favor de la seva població país que, com a conseqüència de tot això, sigui més lliure i més democràtic», ha assegurat l'entitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris