nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 25°
28°

L'Assemblea de docents demana que el 24-M sigui unitari i prepara una nova Marxa Verda

13-03-2015

L'Assemblea de Docents decidí aquest dijous en la seva Assemblea General celebrada a l'IES Manacor, sumar-se a les mobilitzacions del dia 24 de març, contra Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE) impulsada pel Ministre d'Educació Ignacio Wert.

L'Assemblea ha demanat als sindicats que la del 24 de març sigui una jornada unitària i, a poder ser, sense sigles de sindicats.

L'assemblea de Docents analitza que a 3 mesos del final de la legislatura, “els problemes a la nostra feina i al sistema educatiu continuen perpetuant-se i agreujant-se amb la imposició de la LOMQE” i denuncien que ara “l'estratègia de la Conselleria i el Govern és suavitzar, mostrar que no hi ha problemes en el món de l'educació”.

En canvi, Iñaki Aicart explica que “hi ha professors molt enfadats amb el Govern a causa de les greus mancances del nostre sistema educatiu fruit d'unes determinades polítiques educatives”

Des de l'Assemblea de Docents es té clar que aquests mesos hi ha de tornar a haver mobilitzacions. D'una banda es prepara una nova Marxa Verda i de l'altra, hi ha alguns docents que proposen fer una nova vaga.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per autocentrament, fa mes de 4 anys

@I doncs

Una precisió: al Principat van de groc; en aquest cas, no fan seguidisme de Madrid.

Valoración:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Aquesta protesta es fa a totes les comunitats autònomes per protestar de les polítiques destructives del ministre Wert. A la península i Canaries també van de vert per reivindicar una educació de qualitat (aquí s' hi ha afegit el lema "Crida" i un embut que rememorava un fet històric, per també protestar en contra del TIL)
A veure si mos informam un poquet, abans de dir dois!

Valoración:5menosmas
Per Feis sa marxa verda, feis-la, fa mes de 4 anys

Mem si arribau as 100000, però es polítics venguts de CAT no conten, val?

Valoración:-10menosmas
Per Biodramina, fa mes de 4 anys

Eso es.
Hay que refrescar el tema, que vienen elecciones.
Pero que conste que no es una protesta política, eh?.
Sólo se busca la calidad en la enseñanza para nuestros nenes. Perdón. Y nenas.

Valoración:0menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 4 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (13-3-2015), continuen menyspreant el català i entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió equivalent per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoración:11menosmas
Per Subway, fa mes de 4 anys

Se demana per part de leas mares i pares d' infants amb discapacitats intelectuals, que deixin d' emprar la paraula sub-normal per referir- se a les persones que pateixen els mateixos problemes que els seus fills. Jo soc completament en acord amb aqueixes persones, i crec que la majoria d' infants i també adolescents i adults amb necessitats especials, son tendres,
meravellosos, encantadors i que es
mereixen el respecte de tota la societat,
i tota la ajuda possible però reivindico la
paraula sub-normal, per aplicar-la a
gent com el troques d' aquí baix.

Valoración:16menosmas
Per Molt Honorable Pancateto, fa mes de 4 anys

Os habéis equivocado en el titular, a ver si utilizamos las palabras con mas propiedad. Es la asamblea de INDECENTES, no de DOCENTES.. Hay que leer más en castellano..je..je..

Valoración:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris