nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

La UIB celebra el IV Seminari de Literatura i Pecat

El Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la Universitat de les Illes Balears organitza el IV Seminari Internacional Literatura i Pecat, que es farà del 12 al 15 de gener de 2015 a Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma.

L’escriptor portuguès Valter Hugo Mãe serà l’encarregat d’impartir la conferència inaugural del seminari. Aquest seminari analitza des d’una perspectiva “multidisciplinària, intercontinental i transcultural” la manera com els diferents pecats capitals es representen en la literatura, el cinema, la música i altres àmbits de la cultura.

Segons la UIB, a més del tema d’estudi, un dels aspectes originals que distingeixen el seminari és la proposta multilingüe que demostra la convivència efectiva de quatre llengües i cultures: la catalana, l’espanyola, la portuguesa i la italiana.

Així, una vegada l’any investigadors de tot el món es reuneixen a Palma al voltant d’un pecat capital per posar en comú les seves recerques en aquest sentit i crear un mapa compartit del pecat en les arts i les lletres.

El seminari el coordinen les professores Lourdes Pereira, del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Clàssica de la UIB; Dolores Juan, de la Universitat de Massachusetts Amherst; i el professor Giovanni Spani, del College of the Holy Cross (Estats Units).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris