muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

El Consell crea l'observatori de persones majors

6781

L'observatori impulsarà iniciatives encaminades al foment de l'envelliment actiu i la millora de vida de les persones majors.

Arxiu

El Consell de Mallorca ha creat l'Observatori per a les Persones Majors. L'organisme analitzarà la realitat i les necessitats psicosocials i econòmiques de les persones majors de l'Illa per tal de poder orientar i formular propostes de millora a les administracions i entitats que ofereixen atenció i suport a aquest col·lectiu.

L'Observatori està adscrit a l'IMAS, i compta amb la participació de representants de les administracions i entitats que ofereixen atenció i suport a les persones majors. En total, hi formen part un conjunt de 18 entitats, entre les quals s'hi pot destacar la Conselleria de Salut i Consum, la fundació La Caixa i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Ana Belén Velasco, coordinadora de l'observatori, ha agraït a tots els assistents la seva participació en el projecte. L'observatori tindrà com a prioritat impulsar iniciatives per fomentar l'envelliment actiu, millorar la protecció de les persones majors i promoure una imatge lliure d'estereotips.


Perfil de persones majors
L'Observatori ha aprovat la creació de diferents comissions de treball, que prioritzaran línies d'anàlisi i propostes d'intervenció en funció dels resultats d'un primer estudi sobre el perfil de les persones majors a Mallorca. Els resultats els presentaran durant la pròxima reunió d'aquest organisme, que es durà a terme el primer trimestre de 2015.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris