algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Mikimoto parlarà avui a Palma del tricentenari de la caiguda de Barcelona

6640

palma diari de balears mikimoto fotos teresa ayuga

T. AYUGA

El periodista Miquel Calçada, més conegut com a Mikimoto, impartirà avui la conferència "Commemoració del Tricentenari 1714-2014". L'acte, que es realitzarà a les 20:00 hores, en el Centre Cultural de “Sa Nostra”, serà presentat per Jaume Mateu, president de l'OCB.

El conegut periodista i empresari de la comunicació és el comissari de la Generalitat per a l'organització dels actes commemoratius dels 300 anys dels fets de 1714. Entre l'extensa carrera de Calçada es pot destacar recentment el programa Afers exteriors, un projecte sociològic que l'ha duit a viatjar a través de més de 60 països.

Calçada també ha estat columnista de l'Avui i La Vanguardia. L'any 2000 va rebre, al costat de Carles Cuní, el Premi Nacional de Radiodifusió de la Generalitat per l'emissora Flaix FM. El 2010 li fou concedit el guardó 1924 dels Premis Ràdio Associació de Catalunya pel programa Afers exteriors. El mateix any també va rebre el premi del Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals de defensa dels drets dels pobles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris