algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

La UIB reforça la col·laboració amb la Real Acadèmia de Medicina de Balears

6642

La UIB reforça la col·laboració amb la Real Acadèmia de Medicina de Balears amb l'actualització del fons de publicacions digitals.

J. Morey

La Universitat de les Illes Balears (UIB) reforçarà la seva col·laboració amb la Reial Acadèmia de Medicina. El servei de Biblioteca i Documentació actualitzarà els fons de les col·leccions digitals Medicina Balear, Articles i Medicina Balears i Volums complets.

L'acord de col·laboració farà possible, a més, la realització d’edicions conjuntes de monografies científiques, de projectes de recerca, l’organització d’activitats docents, col·loquis i seminaris. També es projectarà la col·laboració en matèria de documentació, ordenació i digitalització dels arxius de la RAMIB, i la difusió de les publicacions editades per aquesta institució.

L'acord serà rubricat pel doctor Macià Tomàs, president de la Reial Acadèmia de Medicina, i el doctor Llorenç Huguet, rector de la UIB. També assistiran a la signatura diversos càrrecs de l'Acadèmia i de l'equip directiu de la Universitat, i del servei de biblioteca de la UIB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris