nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

Territori i espais turístics, a revisió a l'Escola de Disseny

S'hi exposen els treballs finals de dos màsters organitzats per la UIB

6509

Aquest projecte, d'Hada López, se centra a integrar un xibiu a dins del paisatge.

Escola de Disseny.

L'Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears dóna el sus aquest capvespre, a les 20.30 hores, a l'exposició dels treballs de fi de màster en les disciplines de 'Disseny i intervenció en espais turístics i hotelers' i en 'Paisatge i Restauració'.

Durant el passat curs s'impartiren a la Universitat de les Illes Balears i a l'Escola d'Art i Superior de Disseny aquests dos títols propis i ara es plasmen una trentena d'aquests projectes, adreçats a tècnics superiors en enginyeria i arquitectura, llicenciats i graduats en estudis superiors de disseny, enginyers i arquitectes tècnics.

L'objectiu dels cursos rau a promoure i preparar professionals amb capacitat per a projectar i intervenir tant en l'àmbit territorial en el màster de Paisatge i Restauració, com a nivell local i interiorisme al màster de Disseny i Intervencions a Espais Turístics i Hotelers.

Tots dos estudis són complementaris i pretenen contribuir de forma genèrica a reforçar la cultura del paisatge i del disseny, partint dels elements propis que donen autenticitat i personalitat a un territori turístic, explica la sotsdirectora de l'ens, Maria Abando.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris