algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Ibanat convoca el concurs de fotografia "El bosc que més estim"

6477

Els participants podran reflectir una situació de risc d'incendi i la podran acompanyar d'un consell de seguretat per conservar el bosc.

T. Ayuga

L'Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) convoca el concurs de fotografia “El bosc que més estim”. Els participants hauran de mostrar els llocs forestals que per a ells tinguin una consideració especial o que reflecteixin una situació de risc d'incendi, acompanyat d'un consell de seguretat.

La finalitat del concurs, segons la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, és “contribuir a la prevenció dels incendis forestals a les Illes i posar de manifest el gran valor que residents i visitants atorguen als boscos de l'arxipèlag".

El guanyador obtindrà una estada gratuïta en un dels refugis gestionats per l'Ibanat o bé un any d'assistència gratuïta a les activitats programades als parcs naturals de l'arxipèlag per a dues persones.

El jurat estarà format per professionals de la prevenció i l'extinció d'incendis d'Ibanat que valoraran els criteris estètics, d'originalitat i eficàcia per a la conscienciació i la sensibilització, tant en la fotografia presentada com en la recomanació que s'adjunti.

Cada participant podrà participar en el concurs amb un màxim de tres instantànies, en format digital, amb les recomanacions per a la conservació del bosc elegit. Les fotografies s'enviaran a través de la pàgina web www.elboscquemesestim.com entre aquest dissabte i el 28 de febrer de 2015.

El guanyador del concurs “El bosc que més estim” es farà públic el 21 de març, Dia Forestal Mundial. L'IBANAT promocionarà les fotografies rebudes a les xarxes socials amb l'etiqueta #estimelbosc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris