muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Sus a la primera promoció del Batxillerat Internacional

6315

Els alumnes de la primera promoció del Batxillerat Internacional de l'IES Son Pacs durant l'entrega dels diplomes acreditatius.

IES Son Pacs

Els alumnes de la primera promoció del Batxillerat Internacional de l'IES Son Pacs van rebre aquesta setmana passada els seus diplomes acreditatius. A l'acte, molt emotiu, assistiren les famílies, el professorat i alumnes que s'han anat incorporant al programa des del 2012.

Segons han assegurat els responsables de l'IES Son Pacs, els resultats de l'alumnat que ha participat en aquest projecte internacional són superiors en quatre punts percentuals a la mitjana mundial de la convocatòria del maig passat.

Els alumnes d'aquesta primera promoció han optat per continuar els seus estudis a la Universitat de les Illes Balears (UIB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la universitat de Manchester.

Excel·lència acadèmica
Els responsables del programa han recordat que el Batxillerat Internacional és “d'excel·lència acadèmica”. Ara bé, també han explicat que per obtenir el diploma s'exigeix a l'alumnat “que desenvolupi activitats de creativitat i de servei a la comunitat”.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris