cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

Els treballadors de les ambulàncies convoquen una vaga per als dies 12, 16 i 18 d'agost

Els treballadors de les ambulàncies programades de Mallorca, el comitè d'empresa de Serveis Sociosanitaris Generals (SSG), han registrat en el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB) un preavís de vaga per als dies 12, 16 i 18 d'agost.

Així, la convocatòria de vaga estableix que els aturs que realitzaran les ambulàncies que cobreixen els serveis programats seran parcials i deixaran de traslladar pacients des de les 11.00 del matí a les 13.00 hores i de les 16.00 hores de la tarda a les 18.00 hores. Des d'UGT han advertit que de no arribar a un acord amb l'empresa, «s'iniciarà una vaga indefinida a partir del 22 d'agost que afectarà a la totalitat de la jornada laboral dels treballadors».

El responsable del transport sanitari d'UGT, Tomeu Tugores, ha explicat que una de les raons que han portat a la convocatòria d'aquesta vaga és «la intenció de l'empresa de no abonar als treballadors la nòmina de juliol».

D'aquesta manera, Tugores ha detallat que «ja ens han dit que les dificultats econòmiques per les quals travessa l'empresa estan impedint el pagament dels salaris als treballadors, de fet encara no ens han abonat l'extra d'estiu».

A més, el responsable sanitari d'UGT ha afegit que SSG també està «incomplint diferents punts del conveni col·lectiu en matèria de salut laboral».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IntelBook, fa mes de 9 anys

Normal, la CCAA de Balears NO PAGA.

En quina comunitat de retardats vivim?

Ingressos 172 milions d'€ al mes
Despeses 65 milions en nòmines!!! + 180 de serveis = 245 milions d'€ al mes

dèficit de 73 milions de euracos!!!!!!!!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris