algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Destinen 300.000 euros per a consolidar la murada d'Eivissa

La partida dels ministeris de Foment i Cultura permetrà restaurar el tram entre la Punta de Santa Llúcia i el Flanc de Sant Pere

Els ministeris de Foment i Cultura han acordat destinar 300.000 euros a la consolidació de la murada d'Eivissa, amb càrrec als fons que es generen per a l'1% cultural per la contractació d'obra pública. La partida es destinarà a la consolidació del peu de Murada d'Eivissa, entre la Punta de Santa Llúcia i el Flanc de Sant Pere, segons ha informat el Ministeri de Foment en un comunicat. La murada presenta descalçaments importants, tant del basament com de la penya on es recolza, per la qual cosa el projecte planteja la consolidació del peu de la murada.

El projecte de consolidació contempla la neteja de la base d'elements estranys i s'exploraran buits i coves, reforçant el suport. Alhora, s'arreglarà tot el peu de la muralla i es respectaran i recuperaran els elements relacionats amb les traces i el rasant renaixentistes sense falsejar aquesta línia. El pressupost total ascendeix a 400.000 euros, dels quals Foment aportarà el 75% i l'Ajuntament el 25% restant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris