nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Distribuiran 23 milions de paperetes per les eleccions al Parlament i als Consells

El centre de preparació del material logístic per a les eleccions insulars i autonòmiques del 22 de maig distribuirà a les Balears més de 23 milions de paperetes.

El director general de Relacions Institucionals de la Conselleria de Presidència, Santiago Florit, ha visitat aquest matí el centre que prepararà el material per als comicis al Parlament, i els consells de Mallorca, Menorca i Eivissa, situat al col·legi la Purísima de Palma, que organitzarà la distribució de més de 23 milions de paperetes de les diferents candidatures.

Segons ha informat el Govern en un comunicat, aquest centre s'encarrega d'organitzar i preparar tot el material electoral procedent de la impremta que ha d'arribar a les diferents meses electorals com les paperetes i els sobres de votació, de color sípia per al Parlament i blau clar per als consells.

També s'encarrega de les actes d'escrutini i les de sessió, els rebuts per al jutjat i per Correus, i els sobres número 1, 2 i 3, on s'inclourà la documentació del procés electoral que es lliuraran, al Jutjat i a Correus.

Una quarantena de persones del Centre Especial d'Ocupació per a Discapacitats (CESIBA) s'encarrega des del passat dia 3 i fins al 18 de maig de preparar la tramesa d'aquest material als diferents ajuntaments perquè aquests el puguin repartir per les meses electorals.

L'associació Amadip-esment s'ha encarregat d'imprimir tot aquest material.

En total es calcula que s'hauran imprès per a les eleccions al Parlament i els consells més de 23 milions de paperetes, al voltant d'1,3 milions de sobres, prop de 22.000 actes d'escrutini i de sessió i prop de 13.000 rebuts per al jutjat i Correus.

Sant Francesc Xavier, a Formentera, serà el primer municipi de les Balears en rebre les paperetes de les candidatures, sobres i altres documentació per a les eleccions del 22-M, a partir de demà a les 9.00 hores, a la seu del Consell de Formentera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris