cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Sa Nostra aprova la fusió amb Caixa Penedès, Caja Murcia i Caja Granada

L'Assemblea General de l'entitat ha votat per unanimitat el protocol d'actuació

49808

Fernando Alzamora ha presidit l'assemblea.

Ferran Aguiló - P. Bota.

L'Assemblea General de Sa Nostra ha aprovat per unanimitat el protocol d'actuació per dur a terme la seva integració en un Sistema Institució de Protecció (SIP) amb Caixa Penedès, Caja Murcia i Caja Granada, garantint que aquest procés, que culminarà el setembre, quan es ratifiqui de forma definitiva la fusió freda, no suposarà la pèrdua de cap ocupació a Balears, gràcies al pla de prejubilacions que posarà en marxa l'entitat en un termini de tres anys. Així ho han anunciat en roda de premsa el president i el director general de Sa Nostra, Fernando Alzamora i Pau Dols, que han remarcat que aquesta fusió tampoc no suposarà la desaparició de les oficines que la principal caixa de les Balears té a l'arxipèlag, ja que no es produirà cap tipus de duplicitat de xarxa amb les entitats signants, ja que cap d'elles no té presència a les Balears.

No obstant això, en els pròxims mesos la societat central del SIP, ubicada a Madrid, decidirà la integració de determinats serveis, que podria afectar a les dotze oficines que Sa Nostra controla a Madrid (de les 57 amb les quals explica el grup), que passaran a formar part de la societat central, mentre que d'altra banda està pendent en cas de decidir-se el futur de les dues oficines amb què Sa Nostra compta a Catalunya i les vuit en la Comunitat Valenciana, tenint en compte que en aquestes dues comunitats ja operen Caixa Penedès i Caja Murcia. Dols ha recordat que l'últim any ja es van tancar nou oficines a fi de millorar els costos, si bé ha recalcat que aquesta mesura no ha provocat la pèrdua de cap client, a causa que eren oficines molt pròximes. D'altra banda, també ha garantit les tres oficines que l'entitat té a Illes Canàries, a causa que la major part dels clients pertanyen al sector hoteler i turístic de les Balears.

Per la seva part, Alzamora ha remarcat que la fusió no afectarà ni el logo de l'entitat, ni l'Obra Social de l'entitat financera, que per a 2010 explica amb un pressupost de 8,8 milions d'euros, aprovats avui en l'Assemblea General. Ha afegit, d'aquesta manera, que amb la fusió s'aconseguirà una entitat "més solvent i més eficient" i va asseverar que el client "no notarà el canvi", i en tot, cas, percebrà "millores en benefici seu". Dols ha revelat que el grup, en el qual Sa Nostra compta amb una participació del 14 per cent, ja ha realitzat la sol·licitud formal al Banc d'Espanya per obtenir 915 milions d'euros del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cazi nà, fa mes de 10 anys
Ara s'haurà de dir Sa Murciana-Granaïna
Valoració:3menosmas
Per UC, fa mes de 10 anys
Els Consellers Generals del Personal han fet pública la seva abstenció i sembla que no han estat els únics.
Com així Sa Nostra continua amb la seva tradicional manipulació informativa?
Valoració:4menosmas
Per Marian, fa mes de 10 anys
Estau segurs que ha estat PER UNANIMITAT? Qui us ho ha dit? El Director o el President?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris