cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Pere Rullan, nou conseller delegat del Grup Serra

Sebastià Ginart, fins ara vicepresident, continuarà com a membre del consell d'administració de les empreses

El consell d'administració d'Hora Nova SA, empresa editora de dBalears, acordà per unanimitat en la reunió de dimarts nomenar Pere Rullan nou conseller delegat i agrair a Sebastià Ginart la seva dedicació durant els darrers onze anys com a vicepresident i 18 com a conseller delegat de les empreses del Grup Serra. Sebastià Ginart continuarà lligat a la societat en qualitat de membre del consell.

Pere Rullan Serra (Palma, 1974) és llicenciat i màster en Administració i Direcció d'Empreses per l'Escola de Negocis ESADE. S'incorporà al Grup Serra l'any 1999, moment a partir del qual hi ha desenvolupat diversos càrrecs de responsabilitat en la gestió. Fins ara, exercia de director econòmic financer de l'àrea de premsa escrita. Abans de la seva incorporació al Grup Serra treballà a Ono Corporación i a la consultora i auditoria Arthur Andersen BC, ambdues radicades a Madrid.

Durant els darrers anys, el nou conseller delegat ha col·laborat de manera intensa en el procés d'expansió del Grup en les noves àrees de negoci de premsa escrita, premsa digital i arts gràfiques, com també en el sector audiovisual.

Sebastià Ginart (Felanitx, 1938), per part seva, ha desenvolupat el càrrec de vicepresident des de juliol de 1999. Apoderat del Banc de Santander, el 1971 s'incorporà a l'empresa com a administrador adjunt del Majorca Daily Bulletin. Durant 39 anys ha exercit funcions de màxima responsabilitat, entre les quals les de gerent i conseller delegat.

El consell d'administració agraí a Sebastià Ginart la seva feina i dedicació durant aquests anys, en els quals la companyia ha consolidat el seu lideratge en els sectors de premsa i audiovisual a les Illes Balears.

El president del consell, Pere A. Serra, va lloar la personalitat i la professionalitat de Sebastià Ginart, "gràcies a qui hem aconseguit molts dels èxits empresarials". Així mateix, va demanar a Pere Rullan que segueixi les passes del fins ara vicepresident des de la seva nova responsabiltiat executiva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris