algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

Signat un conveni amb Madrid per invertir 4,47 milions en turisme a Eivissa

El pla, segons el secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, permetrà potenciar l'illa durant la temporada baixa

El secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, ha signat avui un pla de competitivitat mitjançant el qual s'invertirà 4,47 milions d'euros durant els pròxims quatre anys, mitjançant els quals es crearan nous productes turístics per potenciar l'illa durant la temporada baixa i, així, aconseguir la desestacionalització i diversificació d'aquest destí. En concret, dels 4,47 milions d'euros, 3,3 seran aportats a parts iguals entre Turespaña, la Conselleria de Turisme i Treball i el Consell d'Eivissa, quantitat que es destinarà a la realització de diferents actuacions.

D'altra banda, els 1,17 milions d'euros restants estan compromesos per empresaris locals com la Federació Empresarial Hotelera d'Eivissa i Formentera o l'Associació d'Agències de Viatges d'Eivissa i Formentera, que impulsaran la cooperació entre tots els ens turístics per potenciar els productes i recursos turístics. El Pla té com finalitat la creació de paquets turístics personalitzats sota la marca 'Eivissa Slow Breaks', que ofereixin productes relacionats amb diferents tipus de turisme com el familiar, cultural, de naturalesa, sol i platja, de congressos o d'esports nàutics, entre d'altres.

Aquesta iniciativa busca així la posada en marxa de paquets turístics en els que es traslladi el concepte de la tranquil·litat com un dels principals valors d'Eivissa per a les estades curtes. Per aquesta raó, es desenvoluparà entre els mesos d'entre octubre i maig, coincidint amb la temporada baixa, ha informat el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç en un comunicat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris