cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Presentada a Madrid una guia sobre Eivissa

La col·lecció El País-Aguilar es proposa difondre el valor del patrimoni cultural i natural de la Pitiüsa major

El País-Aguilar ha presentat avui a Madrid la seva nova guia 'Ibiza con encanto' que pretén que difongui el valor del seu patrimoni natural, cultural i gastronòmic, així com il·lustrar al futur visitant el caràcter tant històric com modern de la ciutat. La directora d'El País-Aguilar, Maite Suñer, i la batlessa d'Eivissa, Lurdes Costa, han presentat a l'Instituto Cervantes aquesta nova publicació, que compta amb el patrocini del propi consistori, el Govern balear i la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera, entre d'altres.

Costa ha manifestat sentir-se "molt orgullosa" d'aquesta guia perquè ha sabut recollir precisament "l'encant" d'Eivissa més enllà de la seva oferta de 'sol i platja', alguna cosa, que segons el seu parer es deu al "to d'afecte i sentiment" que tenen cap a l'illa els autors de la publicació Silvia Castillo i Xescu Prats. En aquest sentit ha dit que l'illa combina les característiques de ser una destinació de lleure unit a un ric patrimoni històric i natural, un aspecte que es reflecteix en la Declaració de Patrimoni de la Humanitat per part de l'UNESCO.

Com a exemple d'això, ha al·ludit al valor de les murades renaixentistes, les barreres de posidonia o la ciutat antiga de Dalt Vila combinada amb la seva oferta de turisme nàutic, els seus "elegants hotels" i els "espais museizados". A més, ha enaltit la informació sobre les 'rutes' per l'illa que conté la guia d'El País-Aguilar. A més, la batlessa també ha assegurat que Eivissa ofereix "optimisme" als seus visitants i ha destacat que la presentació d'aquesta guia a Madrid ajuda que el mercat nacional pugui "aprofundir en destinacions més pròximes i properes" com és el cas de l'illa.

Per la seva part, la directora de 'El País-Aguilar' ha assenyalat que aquesta nova publicació pretén apropar al lector la "ciutat més oculta" d'Eivissa i il·lustrar la història i cultura pròpia d'Eivissa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris