cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

El barri vell s'omple dels sons, olors i colors de Setmana Santa

Curiosos i creients anaren a Santa Clara per veure la sortida del pas de l'Elevació, que fou ràpida i sense problemes

50614

El pas de l'Elevació sortí, sense problemes i enmig de gran expectació.

Teresa Ayuga

L'olor de fums perfumats, de cera, el so de trompetes i tambors, l'arena i els colors de les caperutxes tornaren a omplir ahir els carrers de la Calatrava. La Setmana Santa penetrava al centre històric de Palma, on tingué lloc la tradicional processó del Sant Crist de l'Agonia, que recuperà el traçat original, després de les obres que l'impediren l'any passat. Curiosos, turistes i fervents anaren a les immediacions del convent de Santa Clara per veure, un any més, la sortida del pas de l'Elevació, que va ser a les nou i mitja, una hora després que començassin a caminar els primers dels 150 confrares que hi participaren.

Tot i l'estretor del portal, la representació passà sense problemes i amb una rapidesa inhabitual. I això que el pesat pas era, per segon any, dut a espatles de portadors -46 en dos torns-. Al carrer fou rebut amb amplaudiments. No fou l'únic, el de la Pietat, que brillava després de la recent restauració, també, sobretot quan acabà el complicat gir des del carrer de Santa Clara cap a la Puresa. Allí l'esperaven els legionaris, que saludaren amb banderes. Abans havien fet el mateix amb el pas de l'Oració a l'hort. La música d'El Cristo de los Gitanos, que popularitzà Serrat, tornà a sonar abans que la processó acabàs a Monti-sion.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vivim a Talibània, fa mes de 10 anys
Venga que arriba un nou carnestoltes. Disfresseu-vos senyorets i senyoretes, que és el que vos agrada. Posata a triar sóm més sinzers els talibans.
Valoració:2menosmas
Per Mateu, altra vegada, fa mes de 10 anys
Ni tan sols quan passava La Sang (abans que un foraster la fes bocins)
Valoració:2menosmas
Per Mateu, fa mes de 10 anys
Quan jo vivia a Mallorca, fa 50 anys, no hi havia aplaudiments a les processions.

No serà que aquesta Mallorca és una altra cosa?
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris