nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

“El nou parc del Cos de Bombers de Palma serà operatiu per primavera”

El regidor Antonio Donaire explica que el retard és perquè hi han sorgit deficiències

El nou parc de bombers de Palma serà operatiu per primavera, segons informà ahir Antonio Donaire, regidor de l'àrea de Seguretat Ciutadana. Amb l'entrada en funcionament, l'actual parc central, situat al polígon de Son Castelló, no es desmantellarà. El projecte és convertir-lo en subparc, amb una dotació de set o vuit bombers que ocuparan una petita parcel·la de l'edifici. Donaire explicà que se'n parlarà amb els responsables d'Asima, perquè es tracta d'arribar a un acord que possibiliti l'ús de l'espai per a altres serveis municipals. L'objectiu és, en suma, evitar "problemes", atès que hi ha una clàusula que s'assenyala que el solar se cedí durant 30 anys a l'Ajuntament amb la condició que s'hi ubicàs un cos de bombers.

Experts
No obstant això, uns experts de Cort analitzaren fa més d'un any el document i, segons ells, queda clar que els motius inicials de la cessió ja no són els mateixos, una vegada que ja han transcorregut els 30 anys. D'altra banda, Donaire aclareix que el retard d'un any en la inauguració del parc nou no és per problemes econòmics, "sinó que, per primavera de 2009, un dia que feia molt de vent, volaren algunes làmines d'acer de la façana. Llavors, decidírem que no s'ocuparia l'edifici fins que no ens l'entregassin amb totes les garanties de seguretat".
Passant a una altra qüestió, el regidor assenyalà que hi és prevista la incorporació immediata de 18 bombers més. "No ens en sobraen, però estam a l'altura de la resta de capitals", conclogué.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris