nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

El Bisbat de Mallorca desaconsella donar la mà i besar relíquies per la Grip A

Malgrat les recomanacions, cada rector adoptarà les mesures que consideri necessàries

El Bisbat de Mallorca "desaconsellarà" als feligresos de les seves esglésies que s'abstinguin, d'ara endavant, de realitzar alguns dels actes simbòlics que tenien lloc durant la celebració de l'eucaristia o les oracions als temples, com donar-se la mà, besar relíquies i, fins i tot banyar-se els dits amb aigua beneïda, tot això a causa del brot de Grip A.

Així ho ha manifestat la Diòcesi de Mallorca, en un comunicat difós avui, en el que ha explicat que "cada comunitat parroquial, amb el seu rector o responsable al capdavant, prendrà les mesures de prevenció pertinents que consideri necessàries", encara que, "en tot cas, serà decisió de cada rector activar els protocols de prevenció que cregui oportuns".

Segons la nota, la Diòcesi "es posa a disposició" de l'Administració per col·laborar en "tot allò que s'aconselli" des de la Conselleria de Salut i Consum. I, de fet, el bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, "ja s'ha posat en contacte" amb el conseller Vicenç Thomàs per "oferir-li" el seu total suport quant a la prevenció de la Grip A.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris