algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Alerta taronja per pluges a totes les illes

Les precipitacions poden ser localment fortes o molt fortes i poden anar acompanyades de tempesta i calabruix

110630

Palma, avui matí.

Ferran Aguiló(Jaume Morey.)

La Direcció General d'Emergències de la Conselleria d'Interior ha informat al Servei d'Emergències de les Illes Balears 112 que ha decretat aquest matí l'Index de Gravetat Un (IG-1) del Pla Especial de Fenòmens Meteorològics Adversos a causa de pluges en totes les illes.

L'IG1 es correspon habitualment amb l'alerta taronja dels centres meteorològics i es decreta quan la informació meteorològica permet preveure la imminència d'un fenomen advers amb una probabilitat d'entre un 40% i un 70%.

Aquesta activació s'ha fet atenent a les informacions rebudes des de la direcció territorial a Balears de l'Agència Estatal de Meteorologia, que ha activat l'alerta taronja a Balears per precipitacions que poden ser localment forts o molt forts i que poden anar acompanyats de tempesta i calamarsa.

En aquest nivell, la Direcció general d'Emergències cursa avís als representants de tots els organismes implicats en la gestió d'una emergència -Grup de Suport Tècnic- perquè estiguin especialment atents a l'evolució del fenomen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris