muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

L'Ajuntament aposta pels serveis socials i amplia el menjador a tots els sectors de la població

L'Ajuntament de Campos ha unificat els serveis de menjador que ofereix a diferents centres municipals, com puguin ser la residència de persones majors, el centre de dia, el servei a domicili i ara també l'escoleta municipal. Així, amb l'elaboració diària d'un centenar de menús, la Sala reforça l'ajuda i la feina que duen a terme els serveis socials arreu del municipi.

L'Ajuntament va decidir treure a concurs la gestió del menjador existent a la residència, i adaptar-lo a la normativa i a les mesures de sanitat exigides. Per això, a partir d'aquesta mateixa setmana, l'empresa Sodexho és l'encarregada de donar servei de menjador als diferents centres que depenen de l'Ajuntament i que requereixen de l'esmentat servei de menjador.

La regidora Francesca Sureda assenyalà que «amb aquesta nova gestió tot el menjar s'adapta a la normativa i disposa de tots els controls sanitaris. Així mateix, amb l'ampliació del nou servei de menjador a l'escoleta municipal donam resposta a una reivindicació dels pares». Els menús es continuen elaborant a la cuina de la residència amb la feina d'un cuiner i de tres auxiliars. «El menú, ja que ha de servir per alimentar gent gran i infants, està controlat per una dietista, que s'encarrega d'elaborar menús equilibrats i adequats», assenyalà Sureda. Avui, el servei de menjador s'ofereix de dilluns a divendres, però segons Sureda la intenció de la Sala és poder ampliar aquest servei a domicili als caps de setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris