algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
13°

El PP denuncia l'abandonament dels llocs de recollida de residus

Adverteix que els punts s'han convertit en abocadors incontrolats

El Partit Popular ha criticat l'abandonament que pateixen algunes zones de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi. Com a exemples, aporten els punts de recollida de residus d'ambdós nuclis urbans que, segons expliquen, «s'han convertit en abocadors incontrolats». En aquest sentit, el regidor Rafel Serra apunta que «durant l'anterior legislatura es van netejar i tancar per millorar el seu aspecte». Així mateix, recorda que «es van instaurar horaris d'obertura i tancament, i una persona que s'encarregava de la gestió».

Ara, però, «amb el canvi de govern sempre estan oberts, no hi ha ni horari ni personal i sempre estan sense control, per la qual cosa la gent torna a fer un mal ús d'ells. Fins i tot ve gent d'altres pobles a deixar les escombraries; és un desastre», afegeix Serra.En els dos abocadors hi ha tot tipus de residus. Restes de jardineria, residus sòlids, electrodomèstics, restes d'obres, paper, cartró i vidre que no caben en els contenidors de reciclatge, tot això entre moltes altres coses.

A banda de suposar un perill per al medi natural, en estar devora zones rústiques, aquests dos punts «causen molt mala imatge tant de ses Salines com de la Colònia de Sant Jordi», expliquen des del PP. En la mateixa línia, i seguint amb la recollida de residus, el Partit Popular aporta una sèrie d'imatges que ha anat recollint en diferents punts de la zona costanera de la Colònia de Sant Jordi, en les quals es pot veure l'aspecte que presenten alguns contenidors de residus ubicats a diferents punts del nucli urbà. En aquest sentit, els populars consideren que «si en aquesta època de l'any en què no hi ha tanta gent als carrers presenten aquest aspecte, no volem ni imaginar-nos com estaran el mes d'agost», adverteixen.

Així mateix, des del PP també denuncien el mal estat en què es troben algunes instal·lacions municipals, com ara el camp de futbol de ses Salines. Sobretot, fan referència i també aporten imatges de la zona de les banquetes dels jugadors, entre altres coses. El PP, ara a l'oposició, reclama al nou equip de govern que tengui més cura de tots aquests aspectes que afecten la qualitat de vida dels residents i també fan malbé la imatge que ofereix el municipi de cara a l'exterior.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris