cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

El col·legi està tres dies sense aigua per una avaria a la canonada

Per manca de subministrament s'hagué de suprimir el menjador

El servei de menjador es va restablir ahir en el col·legi públic Antoni Monjo de Maria, després que dijous passat se suspengués perquè es va espatllar la canonada general, que va deixar el col·legi sense aigua corrent. L'avaria va provocar que no se pogués anar al bany ni escurar amb els rentaplats.Des de l'Ajuntament es va solucionar l'avaria, encara que el batle, Antoni Mulet, va reconèixer que «la canonada és molt vella i l'hem arreglada per sortir del pas, encara que per arreglar-ho bé s'hauria d'aixecar tot el pati». Tanmateix, Mulet va manifestar que «la solució és que es faci ja l'escola nova».

Encara que des de l'Ajuntament es va avisar la Conselleria d'Educació, Antoni Mulet va manifestar que «no hem obtingut cap resposta de la seva part», i va aclarir que «l'avaria l'hem solucionada des de l'Ajuntament».Amb aquesta avaria s'accentua el malestar entre els ciutadans de Maria, que ja van expressar la seva decepció i preocupació ja que no entra, la nova escola de Maria, al mapa escolar que va presentar la Conselleria d'Educació del Govern.Per part seva, el batle va explicar que «ens posam a disposició de l'Associació de pares i mares (APIMA) del col·legi».

Dilluns, una representació dels pares i mares juntament amb Mulet es van reunir amb el director de Planificació i Centres del Govern, per parlar del tema de la construcció de la nova escola. El batle lamentà que «a la reunió no ens van aclarir res i no hi ha cap compromís formal de construir l'escola de moment».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris