muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Cinc joves troben de matinada un cos momificat a les muralles de Palma

El grup topà amb el cadàver en un túnel de la murada, entre les Avingudes i el parc de la Mar

68472

El cos estava de cap per avall i duia bermudes vermelles i una camiseta blava.

J.J. Palma.

Ahir de matinada un grup de joves trobà de manera casual un cadàver momificat a les antigues muralles de Palma, a la cantonada de les Avingudes amb el parc de la Mar. Segons les primeres investigacions, podria fer més d'un any que el cadàver era en aquell túnel i ara el Grup de la Brigada Provincial d'Homicidis tracta d'aclarir les causes de la seva mort.

A aquells cinc joves de Palma els fugiren en sec les ganes de jugar a aventures i a fer d'exploradors. El grup es va endinsar de matinada en un túnel que està ubicat davall l'antiga muralla, a la cantonada de les Avingudes amb el parc de la Mar, i on varen realitzar un descobriment macabre: un cadàver momificat.

A les quatre de la matinada, aproximadament, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Palma reberen un avís que alertava de de l'aparició del cos sense vida, devora el solar on encara no fa uns mesos que s'aixecava un bloc d'edificis militars que ha estat enderrocat.

Les persones responsables de l'avís eren tres joves, i dues al·lotes que els acompanyaven, tots d'una vintena d'anys. Els joves, proveïts segons pareix de qualque tipus d'il·luminació, obriren una porta i s'endinsaren en un túnel poc conegut, a l'interior de l'antic perímetre defensiu de la ciutat. Els joves recorregueren aquesta dependència de dos metres de llarg per un d'ample i, en plena fosca, il·luminaren un bony i, astorats, hi descobriren el que pareixia que era un cos momificat. Després de la macabra troballa, decidiren avisar les autoritats.

Els funcionaris policíacs hi anaren per entrar en aquell recinte. Després de la inspecció pertinent varen confirmar que, en efecte, es tractava d'un home de devers trenta anys i que feia molts de mesos que era allà. Els cinc joves no es movien de devora la murada, molt afectats i impressionats per la inesperada troballa. El Grup d'Homicidis de la Direcció palmesana va ser requerit en aquell tram de les murades, ja que era necessari descartar que la mort hagués estat violenta.

L'avançat estat de descomposició d'aquelles restes complicà d'allò més la investigació. La víctima estava de cap per avall i duia unes bermudes de color vermell, amb una camiseta blava de màniga curta. Al seu braç dret hi duia un braçalet de baules i a l'esquerre un rellotge digital de color negre. Estava momificat i esqueletitzat.

El jutjat de guàrdia va ser informat de la descoberta i el seu titular va ordenar que dilluns s'efectuï l'autòpsia, que podrà fer llum sobre les circumstàncies de la mort.

Els joves protagonistes de la paorosa troballa prestaren declaració davant dels agents i efectuaren un relat detallat de la seva aventura per les murades de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris