algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

El Bloc denuncia el «retard» i les «irregularitats» del Casal de Joves

Fa un any que es posà la primera pedra d'aquesta reivindicada obra

MARTA MEDRANO. Inca.

D'aquí unes setmanes es complirà un any des que l'equip de govern posàs la primera pedra del Casal de Joves d'Inca ubicat a Son Amonda.

Amb motiu d'aquesta efemèride el Bloc aprofità per recordar que aquesta infraestructura, reivindicada pels Joves del PSM des de 1998, s'hauria d'haver inaugurat el passat mes d'octubre.

Durant aquest any les obres del Casal de Joves han avançat a pas de tortuga. «Hi ha activitat però és mínima», constatava ahir el portaveu del Bloc, Antoni Rodríguez, que assegurà que el projecte d'aquesta obra es «concedí a dit» a l'arquitecte Toni Ayas. «Un altre arquitecte de Barcelona ha hagut de firmar canvis als plànols perquè aquest tècnic no disposa de la titulació requerida», assegurà.

La constructora Quimipress fou l'adjudicatària d'aquesta construcció a causa, en bona part, del curt termini d'execució que presentà, de tan sols vuit mesos. Llavors el Bloc ja assegurà que faltaven elements estructurals que impedirien l'execució de l'obra en els terminis estipulats.

«És increïble que a Inca no hi hagi cap obra que compleixi els terminis d'execució prevists i que mai no s'hagi multat a cap constructora. Per què no actua amb contundència l'equip de govern?», es demanà ahir el regidor Andreu Caballero.

El Bloc exposà a més els seus dubtes per una permuta que està preparant l'equip de govern i que també afectarà aquesta construcció. «S'està tramitant una permuta d'una illeta situada entre els carrers Ruben Darío i Àustria per un solar ubicat al carrer Barberí, que donaria una millor sortida al Casal de Joves, però amb la qual pensam que l'Ajuntament d'Inca no sortirà gens beneficiat», afegí Rodríguez.

Ambdós regidors aprofitaren per recordar la manca d'espais culturals i d'oci que pateix Inca. «Fets com el desallotjament del Casal del carrer Ses Coves evidencien la manca d'un espai per als joves a una ciutat de 30.000 habitants», explicaren, i recordaren que l'espai on s'ha d'ubicar el Casal de Joves fou adquirit per la Sala l'any 2001.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris