algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Unitat es presenta com els únics que poden dur la veu de Balears a Madrid

Q.T. Palma.

Unitat per les Illes, la candidatura conjunta a les generals del PSM, Unió Mallorquina, Esquerra i Entesa, elegí la Delegació d'Hisenda, «símbol de l'espoliació fiscal», per començar la campanya. No fou casualitat que triàs aquest enclavament una candidatura que ha fet bandera de la necessitat de millorar un «mal finançament que provoca un dèficit en els serveis públics i que perjudica la nostra economia», afirmà el candidat, Pere Sampol (PSM). L'altre eix de la coalició és la no-dependència de Madrid de cap dels integrants. Per això, Unitat es presentà com «els únics legitimats per dur la veu de les Balears al Congrés».

Així ho digué la «número dos» al Congrés, Margalida Miquel (UM), a qui cedí el protagonisme Sampol després de dir que una enquesta el fa diputat. «Hem complert el primer objectiu, ara hem de fer feina perquè Margalida Miquel també sigui diputada», afegí Sampol, que al matí indicà que els ciutadans trien si són votants anònims de PP o PSOE o passen a la «història» amb Unitat.

Al costat dels candidats, hi comparegueren els màxims dirigents del PSM, Biel Barceló; d'UM, Miquel Nadal; d'Esquerra, Joan Lladó; i d'Entesa, Biel Huguet, com també la majoria de càrrecs dels partits. Aferraren cartells amb el lema «La nostra veu» i brindaren amb herbes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris