cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
19°

El centre cívic no està operatiu un mes després de la seva inauguració

Els veïns es queixen de la manca de serveis a la Colònia de Sant Jordi

J.M.SASTRE. Ses Salines.

Els veïns de la Colònia de Sant Jordi continuen veient com els escatimen els serveis municipals. Un mes després de la inauguració de les obres d'ampliació del centre cívic de la zona costanera, les noves instal·lacions continuen buides i encara no s'ha obert cap dels múltiples serveis als ciutadans que ha d'acollir. Únicament s'ha habilitat la zona destinada a l'indispensable centre mèdic.

El passat dia 19 de gener, el president del Govern, Francesc Antich, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, van inaugurar les obres d'ampliació del centre cívic, que van començar el passat mandat i el cost del qual va ascendir a 2 milions d'euros. Quan ha passat ja un mes des de la seva inauguració, el macroedifici està infrautilitzat.

Els residents lamenten bàsicament que no s'hagi instal·lat allà la Policia Local, algun administratiu o altres funcionaris com un arquitecte o els serveis d'urbanisme, tal com estava previst inicialment.Segons ha pogut saber aquest diari, els motius d'aquesta tardança són de manca d'una sèrie d'infrastructures d'oficina i altres detalls. A tot això, el Partit Popular de ses Salines s'ha fet ressò de les queixes veïnals i lamenta que un mes després de la inauguració, el centre no hagi entrat en servei. «Els veïns de la Colònia no tenen cap servei, allà no hi ha res de res», explica el regidor del PP, Rafel Serra, qui afegeix que «l'excusa que falten cables no és motiu suficient perquè allà no hi hagi almenys una persona que atengui la gent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris