algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Sala prorroga sis mesos més la moratòria d'habitatges plurifamiliars

S'allargarà la mesura fins al juny per acabar de redactar les NS

J.S. Montuïri.

L'Ajuntament de Montuïri ha decidit prorrogar la moratòria urbanística, que afectava la concessió de llicències d'obra a habitatges plurifamiliars, durant sis mesos. Aquesta moratòria, que acabava aquest mes de gener passat, s'ha perllongat durant sis mesos més, fins al proper mes de juny, amb la finalitat de tenir temps per poder acabar de redactar les Normes Subsidiàries del municipi.

Aquesta mesura presa pel Consistori montuïrer ja havia quedat reflectida en l'aprovació de la moratòria que va fer-se el mes de juliol, en la qual s'assenyalà, a proposta del PSOE, que la moratòria de sis mesos pogués ser ampliada amb sis mesos més, proposta a la qual s'afegí el PSM i ambdues formacions van aconseguir un compromís ferm del batle i del seu equip de govern, de prorrogar amb mig any més aquesta suspensió en el cas que no s'hagin enllestit les normes, tal com ha succeït.

La moratòria acordà ordenar la suspensió de l'atorgament de llicències per a habitatges plurifamiliars en tot el terme municipal pel fet que ara es procedeix a l'estudi, reforma i la revisió de les normes subsidiàries de planejament que du a terme l'Ajuntament.

Jaume Bauçà, regidor d'Urbanisme, assenyalà que «aquest era un compromís que havíem assolit amb els grups de l'oposició i els tràmits de les normes subsidiàries són grans i, per això, ho hem allargat mig any més, fins al proper juny, amb la finalitat de poder tenir enllestides les normes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris