cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

La Policia desarticula una xarxa dedicada a la prostitució a Palma

Els agents arrestaren 19 dones i confiscaren 130 plantes de marihuana

F.R. Palma.

El Grup primer de l'UCRIF del Cos Nacional de Policia ha donat per finalitzada l'operació Passarel·la, amb la desarticulació d'una organització dedicada a la prostitució de dones estrangeres i al sovinteig del tràfic de drogues. En el transcurs de l'esmentada operació van ser detingudes 19 dones, 14 de les quals ho foren perquè són a l'Estat il·legalment a l'Estat, la majoria de procedència brasilera. Les investigacions començaren fa uns mesos, en obtenir-se informació que en un club clandestí situat al carrer Manacor de Palma s'hi podien estar prostituint joves menors d'edat. En les investigacions policials es constatà que no hi havia menors, tot i que sí que hi havia unes 30 estrangeres.

L'establiment va ser inspeccionat i complia pèssimes condicions higienico-sanitàries. Les dones que hi treballaven ho feien a escarada. En la primera fase de l'operació va ser detinguda una d'elles per tràfic de drogues, a la qual se li van intervenir nou grams de cocaïna. Aquesta droga, segons el resultat de la investigació, era venuda a altres dones i a alguns clients. El local inspeccionat pertany a un individu que està complint condemna per fets similars i que anteriorment havia estat detingut per la mateixa unitat policial. En l'actualitat, el club esmentat estava sent administrat per una societat de la qual és responsable un fill seu. Seguidament, foren detingudes les persones intermediàries d'aquesta societat.

Els agents també constataren una gran afluència de clients al Club-33 en un període curt de temps, per la qual cosa l'esmentat establiment generava ingressos milionaris en el transcurs d'una setmana. Així mateix van ser intervingudes 130 plantes de marihuana que eren en un hivernacle, un quilogram de cabdells de l'esmentada planta, mil euros, comptes bancaris, documents i targetes de crèdit.

Els detinguts en aquesta operació són: Antonio L.C., de 28 anys, considerat el cap, a qui s'acusa d'un delicte de tràfic d'estupefaents i un altre de relatiu a la prostitució. Amparo M.C., de 40 anys, acusada d'un delicte continuat relatiu a la prostitució. Susana V.C., de 48 anys i Anely A.J., de 41, encarregades del club i acusades d'un delicte relatiu a la prostitució. I finalment, Deusa A.S., de 46 anys, per un delicte de tràfic de drogues, resistència i desobediència a l'autoritat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris