algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

La reforma de la carretera de la platja pretén reduir la velocitat dels cotxes

Es creen petites illetes a la calçada i nous passos per a vianants

MARIA NADAL. Muro.

El Consell de Mallorca realitza actualment una reforma integral de la carretera d'Alcúdia a Artà, al seu pas per la Platja de Muro, que comprèn el tram entre l'Albufera i la rotonda dels Capellans, devora Can Picafort.

Segons han manifestat fonts de la Conselleria d'Obres Públiques del Consell de Mallorca, «es tracta d'una obra menor per evitar que els vehicles agafin una gran velocitat quan passen per aquesta via». Per aquesta raó, s'han construït diversos illots enmig de la calçada, per obligar els conductors a reduir la velocitat. Encara que s'hagin suprimit els semàfors que abans controlaven les entrades i les sortides de la zona hotelera, ara el Consell hi ha construït una rotonda per regular el trànsit, a més de fer passos per a vianants, i alguns punts de la calçada s'han reservat per a les parades dels autobusos de línia.

Des del Consell, asseguren que les actuacions que es duen a terme a la carretera d'Artà, dins el terme municipal de Muro, s'acabaran abans de les pròximes festes de Pasqua, «perquè ja estiguin llestes per a aquesta temporada turística».

Aquestes obres de remodelació i millora del ferm de la carretera són la continuació de les intervencions realitzades pel Consell a la carretera d'Artà, en el terme municipal d'Alcúdia. L'objectiu de la institució insular és millorar el trànsit d'aquesta via que transcorre per zones urbanes i que, sobretot durant l'estiu, absorbeix un gran nombre de vehicles per la gran quantitat d'hotels de la zona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris