cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Els veïns denuncien abocaments d'aigües fecals des del mes d'agost

Diuen que es tracta d'un problema de les bombes impulsores

MARIA NADAL. Sencelles.

Alguns veïns del carrer Rafal de Sencelles han denunciat a aquest diari les molèsties provocades per abocaments d'aigües fecals molt pròxims al nucli urbà des del passat mes d'agost.

Els abocaments es produeixen a les bombes impulsores de les aigües fecals, ubicades en una finca propera a les últimes cases del poble cap a Cas Canar.

Un dels afectats va explicar que «els abocaments es produeixen des del passat mes d'agost i alguns dies hem de tancar totes les finestres de casa nostra perquè la pudor és insuportable». D'aquesta manera, aquest veí diu que «pels matins és quan menys molesta perquè la gent està treballant i no s'utilitza gaire aigua a les cases, però pels horabaixes, que és quan tots els veïns són a les seves cases i utilitzen aigua es forma un petit riu per la finca i l'olor és molt forta i si, a a més a més fa una mica de vent, la pudor s'expandeix per les cases properes a les bombes impulsores. És irresistible».

A la finca on es troben les bombes es pot observar una bassa d'aigües fecals que produeix un petit rierol cap al centre dels terrenys. «L'aigua fa un petit torrent per la finca i, encara que no és gaire gran, sí que és constant i ja fa mesos que ens trobam amb aquesta situació», va acabar explicant el veí.

El batle de Sencelles, Joan Carles Verd (UM), va manifestar conèixer el problema dels abocaments d'aigües fecals a la sortida del poble cap a Cas Canar i va assegurar que «des de l'Ajuntament ja hem encarregat els treballs oportuns per donar solució a les deficiències que causen aquestes molèsties als veïns».

Verd va dir que «es tracta d'unes deficiències en un diferencial de les bombes impulsores que resulta molt petit i no dóna la força necessària per impulsar l'aigua. El problema ve quan aquest diferencial bota i l'aigua queda embassada». En aquest aspecte, el batle, Joan Carles Verd, va dir que «estam pendents que l'electricista canviï aquest diferencial per solucionar el problema i esperam que s'arregli en breu, durant aquesta pròxima setmana, molt probablement».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris