algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

«No som una candidatura que vagi oferint euros a canvi de vots»

Sampol assistí al sopar del 32è aniversari del PSM amb 400 persones

MARIA NADAL. Sta. Margalida

Uns 400 simpatitzants i afiliats del PSM no van voler perdre's el sopar del 32è aniversari de l'agrupació, que es va celebrar divendres a Santa Margalida. El candidat d'Unitat al Congrés, Pere Sampol, va aprofitar la trobada amb els nacionalistes per explicar els seus objectius a Madrid: «No som una candidatura economista, ni oferim euros a canvi de vots. Volem una candidatura oberta i volem ser la veu que representi les entitats culturals, ecologistes, socials, els treballadors, els empresaris i els immigrants sense exigir-los contracte perquè no volem esclaus, sinó persones amb drets que s'integrin en la societat».

Amb aquestes paraules, Sampol criticà la «proposta inhumana» del candidat del PP, Mariano Rajoy, d'exigir contractes de feina als immigrants, ja que el candidat d'Unitat manifestà que «no volem esclaus, sinó persones amb drets que s'integrin a la nostra societat». Sampol acabà dient que «volem fer una campanya reivindicativa que també defensi els valors d'igualtat, justícia i participació. Apel·lam al vot d'il·lusió». Durant el sopar també va intervenir el secretari general del PSM, Gabriel Barceló, que va defensar la candidatura de Sampol i la bona gestió del PSM en els darrers temps. «Gràcies al fet que no hem descansat, hem aconseguit dur a terme una bona política de protecció del territori, tot i que el cas de Son Espases ha estat la nostra màxima decepció», segons va dir Barceló. Respecte a les pròximes eleccions, el secretari general del PSM va manifestar que «és la nostra oportunitat per aconseguir una veu independent a Madrid i poder treballar dur per obtenir més finançament i salvar el greuge fiscal de les Balears».

Antoni Noguera, secretari general dels Joves d'Esquerra Nacionalista, també intervingué durant l'acte. Noguera aprofità per destacar «la gran pujada dels joves, que implica que durant el proper congrés del PSM hem de tenir més força». A més, Noguera afegí que «l'emergència dels joves implica que creim en una nació d'esquerres i moderna. Creim en aquest model de nacionalisme».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris