algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Regidors i càrrecs de confiança costaran un 26% més enguany

Noves dedicacions exclusives i futurs assessors disparen els costos

MARTA MEDRANO. Inca.

Les quatre dedicacions exclusives de regidors del PP (Rosa Tarragó, Joan Rubert, Felip Jerez i Malen Cantarellas), la creació de tres nous càrrecs de confiança i la pujada de dietes per assistència a plens passaran factura en els comptes de 2008.

Així es desprèn, almenys, d'una comparativa de despeses per capítols entre els pressuposts de l'any passat i els d'enguany elaborada pel Bloc d'Inca. En concret, les despeses previstes com a òrgans de govern, i que agrupen el cost dels regidors i del personal de confiança, pujaran 143.336 euros respecte als del 2007, la qual cosa suposa un cost anual total de 680.000 euros i una pujada d'un 26 per cent respecte a l'exercici anterior.

En concret, els comptes de l'Ajuntament d'Inca del 2008 preveuen la creació d'una plaça de cap de protocol, que costarà 34.861 euros. També es inclou la creació d'una plaça de coordinador d'esports i joventut, que està pressupostada amb 23.899 euros, i una plaça més de coordinador de riscs laborals, pressupostada en 26.992 euros anuals.

Aquestes despeses, juntament amb els sis càrrecs de confiança ja existents, dues noves dedicacions exclusives dels edils Felip Jérez i Malen Cantarellas (que cobraran 2.625 euros cada mes) i les pujades d'assistència a plens per als portaveus municipals (cobraran 1.000 euros per ple en lloc dels 650 de la passada legislatura), com també la junta de govern fan que la despesa es dispari el pressupost aprovat de 2008.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris