algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Hilton aposta pel turisme de luxe a l'Illa amb un projecte «emblemàtic»

Grande presentà el nou establiment a Madrid envoltat de polítics

E.D. Madrid

La cadena Hilton obrirà el proper 28 d'abril el seu primer hotel a Mallorca, el Hilton Sa Torre a Llucmajor, un projecte «emblemàtic» per la companyia nord-americana, en paraules del vicepresident per la península Ibèrica i Itàlia, Theodor Kreutzer.

El propietari de l'hotel que explotarà Hilton, Vicenç Grande, presentà ahir el projecte a Fitur, acompanyat de nombrosos polítics entre ells el conseller de Turisme, Francesc Buils, la presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, el delegat del Govern, Ramon Socias, i la presidenta del Partit Popular, Rosa Estaràs.

Vicenç Grande qualificà aquesta inversió com un «negoci patrimonial» i afirmà que vol que es converteixi en un centre social. Per això, reiterà la seva petició, que és poder construir un camp de polo al costat del projecte i d'aquesta manera ampliar l'oferta d'oci de Mallorca.

Kreutzer explicà que l'hotel de Mallorca és «particular» ja que la cadena no sol gestionar hotels tan petits (90 habitacions), però que tenen confiança en el projecte i realitzaran una promoció específica per donar-lo a conèixer juntament amb d'altres establiments petits i de luxe. L'objectiu és atreure clients d'Alemanya i del Regne Unit així com també el seu mercat tradicional, el nord-americà. Kreutzer destacava el canvi que ha fet l'Illa en els darrers anys passant d'un turisme de masses cap al de luxe. «Hilton sempre tindrà interès en el fet de gestionar hotels a Mallorca si troba un bon soci» va explicar.

El també president del Mallorca donà les gràcies a tots els que l'han ajudate el fet de dur endavant aquest projecte entre ells, els bancs i caixes que l'hi han fet costat. Sobre aquest tema es referí a la «crisi econòmica» que considerà un «tant artificial» i més aviat de «falta de confiança». «Els bancs sempre m'han fet costat i estic convençut que ho seguiran fent a aquells que presentin bons projectes», afegí.

D'altra banda, Vicenç Grande assegurà que no entra en el món de l'hosteleria per competir i que creu que «ningú ens ha de venir a ensenyar res» però que la presència de Hilton sempre pot ajudar a crèixer l'economia de l'Illa. A més, es defensà d'uns comentaris seus publicats fa uns dies exclamant amb tota passió que estima Mallorca, que seguirà invertint a l'Illa com ho demostra aquest hotel i que no només ho fa en els negocis, sinó també en esport, cultura o medi ambient.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris